Keystone logo
© © University of Lille
Ghent University - Faculty of Pharmaceutical Sciences

Ghent University - Faculty of Pharmaceutical Sciences

Ghent University - Faculty of Pharmaceutical Sciences

Introduksjon

Ghent University er et topp 100-universitet og et av de største universitetene i Belgia. Våre 11 fakulteter tilbyr mer enn 200 kurs og driver dyptgående forskning innenfor et bredt spekter av vitenskapelige domener. Ghent University Global Campus er også det første europeiske universitetet i Songdo, Sør-Korea.

Hva står universitetet i Gent for?

Ghent University er et pluralistisk universitet åpent for alle, uavhengig av ideologisk, politisk, kulturell eller sosial bakgrunn. Credoet vårt er "Våg å tenke".

Ghent University ble grunnlagt i 1817. I 2017 feiret Ghent University sitt 200-årsjubileum.

Som et topp 100-universitet med mer enn 49 000 studenter og 15 000 ansatte, er vi et av de største universitetene i det nederlandske språkområdet, som ligger i Flandern, Belgia. Ghent University Global Campus er også det første europeiske universitetet i Songdo, Sør-Korea.

Våre 11 fakulteter tilbyr mer enn 200 kurs og driver dyptgående forskning innenfor et bredt spekter av vitenskapelige domener. Flere av våre forskningsgrupper, sentre og institutter er kjent over hele verden, innen fagområder som bioteknologi, akvakultur, mikroelektronikk, historie, ...

I 2017 feiret Universitetet i Gent sitt 200-årsjubileum. I løpet av de siste 200 årene har universitetet vårt sett mange eminente vitenskapsmenn, ministre og til og med nobelprisvinnere blant sine ansatte og alumner.

Steder

Steder
  • Ghent

    Ottergemsesteenweg,460, 9000, Ghent

    Spørsmål