Keystone logo
Global College Australasia

Global College Australasia

Global College Australasia

Introduksjon

Med en campus i byen Perth, som ligger i nærheten av alt du trenger i løpet av oppholdet ditt i vakre Vest-Australia. Global College Australasia er en moderne og dynamisk utdanningsinstitusjon som tilbyr programmer av høy kvalitet i et trivelig miljø som fremmer læring og motiverer studenter til å oppnå fremragende studier i praktisk gjennomføring.

Global College Australasia ble grunnlagt etter mottoet "Lær å lede, praksis for å lykkes" som gir kreativitet og læring å ta med seg til industrien. Vi er en nasjonalt akkreditert Registrert opplæringsorganisasjon av Australian Skills Quality Authority (ASQA). Det som skiller oss fra jevnaldrende er vår hovedvekt på å fremme akademisk dyktighet, arbeidsplassplassering og opplæring, samt å gjøre studentenes pedagogiske erfaring tilfredsstillende, slik at de med glede vil huske tiden ved Global College Australasia resten av livet.

Eksepsjonell undervisning, fremragende fasiliteter og omfattende faglige og velferdstjenester er sentrale i Global College Australasia pedagogiske filosofi. Ledelsen og personalet ved Global College Australasia er bransjeeksperter som bringer et vell av kunnskap og erfaring til klasserommet. Klassestørrelser er små, og undervisningsmetoden er vennlig, støttende og personlig.

Vi inviterer studenter fra alle kulturelle bakgrunner til å oppleve Vest-Australias naturlige skjønnhet og avslappede livsstil mens de oppnår høykvalitets, internasjonalt konkurransedyktige kvalifikasjoner. Du vil oppleve et flott miljø for studiet. Vårt campus har et bredt utvalg av kvalitetsfasiliteter som hjelper deg å lære, delta og sosialisere. Vi inviterer deg til å se på det mangfoldige utvalget av programmer vi har å tilby, og vurdere de mange fordelene ved å velge å studere ved høyskolen vår.

Steder

  • East Perth

    Wellington Street,176, 6004, East Perth

    Programmer

      Spørsmål