Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Goizueta Business School

Goizueta Business School

Goizueta Business School

Introduksjon

Vår erfaring gjør oss gode. Tenk deg hva det kan gjøre for deg.

Nesten 100 års kompetanse betyr at vi vet hvordan å skape varig og meningsfylt forretningsvirkning.

Goizueta Beyond: Envisioning Fremtiden for virksomheten

Forretning er et kjøretøy som kan levere meningsfylt og varig innvirkning på samfunnet. Omgjøre denne utsikten frigjør vår kollektive evne til å innovere på de viktigste måtene på de mest presserende temaene. I nesten 100 år har Goizueta Business School vært en opplæringsplass for prinsippledere og et laboratorium for kraftig innsikt. Vår historie inneholder et etos av etisk virksomhet, og gir oss alle til å streve for livslang utvikling. Ved å navigere på den komplekse innbyrdes avhengighet av næringsliv og samfunn, søker vi å samle de klareste sinnene for å løse de største problemene med integritet, oppfinnsomhet og gris. Dette er Goizueta Beyond.

En historie om å forme fremtiden.

Gjennom kjøring, utholdenhet og dristige ideer, vår navnebror, Roberto Goizueta klarte å klatre ledestigen til toppposisjonen i The Coca-Cola Company og lede den til enestående velstand. Under hans ledelse økte markedsverdien av Coca-Cola-aksjen fra 4 milliarder dollar i 1981 til 145 milliarder dollar i 1997.

Roberto C. Goizueta

Vår navnebror var en av de store bedriftsledere fra det 20. århundre. Roberto Goizueta økte sin verdi fra 4 milliarder dollar til 145 milliarder dollar i løpet av hans 16-årige opptjening i The Coca-Cola Company, og sikrer sitt sted blant "Amerikas mest beundrede selskaper", som fortalt av Fortune. Mens virksomheten ble bygd, bidro Goizueta også vesentlig til utviklingen av Emory og forretningskolen.

Gjennom hele sitt liv ble Goizueta drevet av nysgjerrighet, intellektuelt mot og integritet. Vi er beæret over å dele navnet hans og leve ut sine verdier, som danner hjørnesteinen i vår pedagogiske tilnærming, og er grunnleggende for vårt oppdrag å utdanne det beste av morgendagens ledere.

Goizueta er innvirkning på Goizueta Business School

Roberto C. Goizueta snakker om viktigheten av å drive forretning med integritet, ære og stolthet. Hans sønn deler et favoritt sitat som fremhever hva som gjør en god leder.

Steder

  • Atlanta

    Clifton Road,1300, 30322, Atlanta

Spørsmål