Keystone logo
Golden Gate University

Golden Gate University

Golden Gate University

Introduksjon

For andre år på rad, rangerer Washington Monthly Golden Gate University America's # 1 School for Adult Learners i sin årlige College Guide og Rankings.

Utdanningsfaglig siden 1901

I mer enn 110 år har non-profit Golden Gate University (GGU) hjulpet studentene med å oppnå sine faglige mål ved å tilby grunnutdanning og hovedfag innen regnskap, jus, skattlegging, virksomhet og relaterte områder.

GGU er Kaliforniens fjerde eldste private non-profit universitet, som registrerer 3000 studenter og representerer over 68.000 alumni. Universitetets campus ligger i sentrum av San Francisco. I tillegg til kvelds- og helgklasser tilbys de fleste kurs og grader helt online.

Oppdrag

Golden Gate University forbereder enkeltpersoner til å lede og tjene ved å tilby praksisbaserte utdanningsprogrammer av høy kvalitet innen regnskap, jus, skatt, virksomhet og relaterte yrker - som en ideell institusjon - i et innovativt og utfordrende læringsmiljø som omfavner profesjonelle etikk og mangfold.

Historie

Golden Gate University sporer sin opprinnelse til en kveldsforedragsserie som ble startet av San Francisco YMCA under California Gold Rush tidlig på 1850-tallet. Selv da fokuserte forelesninger på praktiske problemer av dagen som gullanalyser og engelsk. Universitetets første utdanningsprogram startet i 1901, med dannelsen av Californias første kvelds lovskole. Ved å tilby klasser om natten, gjorde Golden Gate juridiske studier tilgjengelig for den vanlige personen. Fire studenter besto av lovskolens første oppgraderingsklasse. I dag fortsetter Golden Gate University som pioner innen voksenopplæring i næringsliv og ledelse, regnskap, skatt og lov. Som alltid legger GGU vekt på praktisk læring undervist av fagfolk som praktiserer i feltet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • San Francisco

    536 Mission Street San Francisco, CA 94105, 94105-2968, San Francisco

Spørsmål