Keystone logo
Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Goldsmiths, University of London

Introduksjon

Internasjonalt anerkjent for vår kreative og innovative tilnærming til undervisning og forskning, ved Goldsmiths vi tilbyr lavere, høyere, lærerutdanning og tilbake-til-studie muligheter i fag som dekker kunst, samfunnsfag, humaniora og databehandling. Vi er i verdens topp 100, og Storbritannias topp 20, universiteter for humaniora, og er rangert som nummer ni i Storbritannia for verdensledende 4 * forskning (Research Assessment Exercise 2008). Vårt faglig dyktighet er illustrert i vår medlemstall på 1 994 Group, som bringer sammen en utvalgt antall forsknings fokusert universiteter. Vi har vært en del av University of London for over 100 år. Vår unike akademisk tilnærming kommer fra samspillet av 15 akademiske avdelinger, sammen med en rekke mindre sentre og enheter. Vår særegne holdning til læring oppfordrer studenter til å utforske ideer, utfordre grenser, etterforske nye måter å tenke på, og strekke deres sinn intellektuelt og kreativt. Mange av våre tidligere studenter har blitt ledere og innovatører i sine utvalgte felt. De omfatter Antony Gormley, Mary Quant, Damien Hirst, James Blake, Sam Taylor-Wood, Graham Coxon og Malcolm McLaren. Vi har en sterk tradisjon i å samarbeide med lokalsamfunnet for å utvide tilgangen til høyere utdanning og livslang læring, og vår Institutt for fagspråk og samfunnet utdanning (PACE) fortsetter denne satsingen. Gullsmedene ligger i New Cross, South East London. Levende, urban og med gode transportforbindelser til sentrale London, er det et ideelt utgangspunkt for å oppleve og nyte hovedstaden.

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  20%

 • 0
 • Forholdet mellom student og fakultet:

  14 til 1

Campus funksjoner

Goldsmiths er et enkeltstedscampus kun 10 minutter fra London sentrum. Dette betyr at du kan nyte alle fordelene ved å studere ved et universitet i campusstil, men også ha rask og enkel tilgang til alt London har å tilby. I hjertet av Goldsmiths campus er College Green - et stort grønt område som er perfekt for revisjon, ta igjen venner eller delta i en samfunnsaktivitet.

Vi tilbyr en rekke overnattingsmuligheter – enten du foretrekker det støttede miljøet med haller, eller mer selvstendig liv. Hos Goldsmiths har vi litt over 1200 rom i våre haller, lokalisert på campus, i nærheten og på tvers av London.
Alle saler har kjøkken med komfyr, kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn eller kombiovn samt Wifi og tilgang til vaskerom. Rommet ditt vil ha en seng, skrivebord og stol og garderobeskap, og du vil ha enten felles bad og toalett eller eget bad, avhengig av hvilken type rom du velger. Søker du studioleilighet får du eget bad og kjøkkenkrok. Studenter som velger standardrom eller rom med eget bad, deler kjøkken med andre studenter.

  Stipend og finansiering

  Goldsmiths tilbyr en rekke økonomisk støtte, inkludert stipend og stipend. Disse tildeles basert på en rekke kriterier, for eksempel akademiske prestasjoner eller personlige forhold.
  Noen av våre stipender og stipender inkluderer reisestipendene våre, Goldsmiths Equity Awards og Goldsmiths International Scholarships.

  Rangeringer

  Rangert på 63. plass i Storbritannia

  Komplett rangering av universitetsguider 2022

  Rangert blant verdens 500 beste universiteter [nøyaktig brakett = 401-500]

  The Times Higher Education World University Rankings 2022

  Rangert blant verdens 500 beste universiteter [nøyaktig tall = 461., ned fra 416. i 2021]

  QS World University Rankings 2022 (embargo til 8. juni 2021)

  Det 69. "mest internasjonale*" universitetet i verden [*dette relaterer seg utelukkende til bredden av internasjonale studenter vi har, ikke akademisk ansatte]

  QS World University Rankings 2022 (embargo til 8. juni 2021)

  Kåret til et av de beste kreative universitetene i Storbritannia av studenter

  Hvilken? Universitetet 2018 (NB vi er ikke med i 2019)

  Kåret til et av de beste politiske universitetene i Storbritannia av studenter

  Hvilken? Universitetet 2019

  Topp-tre universitet i Storbritannia for produserende bedriftsgründere, og 12. for produserende administrerende direktører og MDs.

  Studien fra 2021, utført av Hitachi Capital Invoice Finance, analyserte data fra over 8,4 millioner alumner som hadde forlatt 121 britiske universiteter siden år 2000 og hadde blitt enten administrerende direktører eller administrerende direktører, eller funnet sin egen virksomhet.

  https://www.hitachcapital.co.uk/business-finance/invoice-finance/invoice-finance-blog/which-university-graduates-are-most-likely-to-become-a-ceo/

  href="https://www.businessleader.co.uk/which-university-produces-the-most-ceos/124016/

  12. plass i landet for sosial mobilitet

  Studie av Institute for Fiscal Studies og Sutton Trust, november 2021. Målte mengden studenter med tilgang etter å ha vært kvalifisert for gratis skolemåltider på 16 år. Deretter antallet FSM-studenter i den høyeste inntektsklassen på 30 år.

  href="https://www.suttontrust.com/universities-and-social-mobility-data-explorer-rankings/

  Topp 10 i Storbritannia for forskningsintensitet

  The Complete University Guide League Tables 2021

  Campusliv og fasiliteter

  • Dedikert karrieretjeneste med praksisintervjuer, jobbmeldinger og CV-gjennomganger.
  • Et bibliotek som er åpent nesten hver eneste dag hele året.
  • Et dedikert velværeteam for å støtte deg under studiene, inkludert rådgivningsavtaler.
  • 9 av 10 av våre studenter går i arbeid eller videre studier når de er ferdige (DLHE 2016-17).
  • Bransjestandardfasiliteter er tilgjengelig for bruk på mange baner.

  Hos Goldsmiths finner du et fellesskap uten like. Fra musikkshow til kunstutstillinger, hackathons og teaterproduksjoner, Goldsmiths summer av kreativ energi på hvert hjørne.
  Det er mange foreninger og idrettsklubber du kan bli med i, som er en fantastisk måte for deg å møte nye mennesker på. Du kan også delta på mange forskjellige arrangementer og aktiviteter holdt av SU og andre studenter.
  London er kjent for sitt kulturelle liv og sitt mangfold, og har blitt kåret til verdens nummer én by som student (QS Best Student Cities 2022).
  Det er verdensberømte gallerier, museer, teatre, festivaler, butikker, markeder og parker du kan utforske – mange av dem gratis og ikke langt fra campus.


  Hvis du leter etter livskvalitet og en levende blanding av mennesker, på et sted som stadig endrer seg og tilbyr nye opplevelser; da er Goldsmiths et fantastisk valg for studiene dine.

  Steder

  • London

   Goldsmiths, University of London New Cross , SE14 6NW, London

  Chat with students

  Spørsmål