Keystone logo
German University of Technology in Oman

German University of Technology in Oman

German University of Technology in Oman

Introduksjon

Historien til det tyske teknologiske universitetet (GUtech) kan spores tilbake til 2003 da visjonær Omanis tenkte etablering av et høykvalitets teknisk universitet i Oman. Denne visjonen ble inspirert av Hans Majestet Sultan Qaboos veibeskrivelse for å tilby kvalitet høyere utdanning i Oman av private investorer.

RWTH Aachen University i Tyskland ble nærmet seg med sikte på å bringe tysk fortreffelighet i utdanning til Oman. Etter noen år med diskusjon og forhandlinger var grunnleggerne klare til å starte en handlingsplan for å etablere et universitet. I august 2006 ble Oman Educational Services LLC (OES), et aksjeselskap i henhold til lovene i Oman sultanatet, innlemmet for å etablere et universitet på formell grunnlag. OES er også juridisk enhet ansvarlig for å starte opplæring knyttet til fremtidige prosjekter.

En samarbeidsavtale mellom RWTH Aachen University og OES ble signert i desember 2006, og banet vei for etableringen av et privat universitet i sultanatet i Oman. Dette sementerte grunnlaget for alt grunnleggeren forutså: et høykvalitets teknisk universitet i Oman. Spesielt fastsatte avtalen rammeverket for samarbeid mellom OES og RWTH Aachen University når det gjelder faglige læreplaner, kvalitetssikring og kompetanse og etablering av et teknologisk universitet. Alle GUtech-programmer er utviklet i samarbeid med GUTECH med RWTH Aachen University i Tyskland.

Syn

German University of Technology in Oman (GUtech) forsøker å bli et ledende teknologisk universitet i Oman og den bredere regionen, og dermed definere de høyeste standardene innen utdanning, forskning og innovasjon.

Oppdrag

GUtech gir studentene den utdannelsen som kreves for å bli høyt kvalifiserte og sosialt ansvarlige kandidater, ledet av tysk ekspertise innen vitenskap og teknologi med en fast grunnlegging i Omans kultur og kulturarv. Universitetet fremmer kreativ og kritisk tenkning for å fremme forskning og utvikling og, gjennom dette, tar sikte på å betjene samfunnet som helhet.

verdier

GUtech er forpliktet til etiske prinsipper i alle sine tilsagn. Universitetet gleder seg spesielt studenter og ansatte fra begge kjønn, alle etniske, geografiske, kulturelle og religiøse bakgrunner. Universitetet oppfordrer foreningen i fred og med toleranse og gleder seg over videre interkulturell utveksling mellom Oman og Tyskland.

Steder

  • Muscat

    German University of Technology in Oman, , Muscat

Spørsmål