Keystone logo
Grancolombiano Polytechnic (Politécnico Grancolombiano) MASTER IN MEDIA CREATION
Grancolombiano Polytechnic (Politécnico Grancolombiano)

MASTER IN MEDIA CREATION

Bogotá, Colombia

Request duration

Spansk

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

OPPRETT OG DIREKTE DIGITALE PROJEKTER FRA MEDIENS KJENNHET.

HVA ER MEDIAKRETNING

Master in Media Creation utvikler omfattende scenariene for produksjon og opprettelse av medieinnhold, for generering av kreative forslag som svarer til nåværende interesser, behov og miljøer med høy kapasitet til å støtte prosjekter, arbeidsordninger og konkurransedyktige forretningsforslag.

HVA SKAL DU LÆRE

I denne mastergraden vil du fordype deg i temaer av interesse som integrerer ny kunnskap for å foreslå løsninger og øke dine evner; Du vil studere mediene og fenomenene ved forbruk for å etablere transmedia -fortellinger og foreslå dem som strategiske kommunikasjonshandlinger.

HVA KAN DU GJØRE

Når du uteksamineres med en Master in Media Creation, vil du kunne foreslå løsninger rettet mot design av kreative prosjekter, med konvergent innhold for både digitale og klassiske formater. Du vil kunne jobbe som skaperen av audiovisuelle produkter, skaperen av nye formater for tradisjonelle og samtidige medier, daglig leder for kreative prosjekter, forsker for målgrupper for nye kreasjoner, leder og forhandler av didaktisk materiale, blant andre.

HVA SKAL DU ARBEIDE MED?

Polis mastergrad i medieskaping fungerer som regissører, konsulenter eller produsenter i digitale, media eller audiovisuelle prosjekter. På samme måte jobber de som forskere og konsulenter for forskjellige områder i den audiovisuelle og kreative industrien.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Master i media og underholdning
    • Lisbon, Portugal
  • Master lyd og bilde - ny mediekunst
    • Porto, Portugal
  • Master i mediekunst og teknologi
    • Las Vegas, USA