Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Gratz College

Gratz College

Gratz College

Introduksjon

Online og i person

Med fokus på innovasjon og fleksibilitet tilbyr Gratz College online grader og sertifikatprogrammer. Tjen din grad med kurs som vil stimulere din tenkning, fremme din karriere og støtte dine verdier. Summer Institute inviterer deg til å oppleve akselerert kurs på campus og i klasserommet.

Gratz College gir deg en unik læreropplevelse skreddersydd for dine behov og interesser. Nyt en tilpasset læreplan, fleksible læringsalternativer, og et støttende, engasjert fellesskap av elever.

Gratz College har forberedt studentene til å bli ledere i sine yrker og samfunn i over et århundre. Gratz sysselsetter anerkjente fakultet fra hele verden for å engasjere elevene i en streng, tankevekkende studie.

GRATZ - Adina1 fra SNPictures på Vimeo.

Historie og Mission

Gratz College bærer navnet på en storied jødisk familie, hvis rike historie er sammenvevd med den av Philadelphia og faktisk hele USA. Betydningen av Gratz-navnet strekker seg utover høgskolens vegger, tilbake til den amerikanske revolusjonens tid. Gratz-familiens historie er en av patriotisme, økonomisk suksess, filantropi og støtte til jødisk utdanning.

Rebecca Gratz (1781 - 1869) var kanskje det mest fremtredende og inspirerende medlemmet av familien. I 1838 opprettet Rebecca det hebraiske søndagsskoleforeningen i Philadelphia, som ble startpakken for all jødisk menighetsdannelse i Nord-Amerika. Hun var også dybt opptatt av de sosiale problemene i hennes dag. Rebecca var medvirkende til etableringen av det kvinnelige hebraiske velvillige samfunn, et jødisk fosterhjem, drivstoffsamfunnet, sømforeningen og mer. Med så mange prestasjoner til hennes navn, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor Rebecca Gratz er ryktet for å ha vært modellen til Rebecca, heltinnen i Sir Walter Scotts Ivanhoe.

Uten tvil inspirert av Rebecca, gikk broren Hyman sammen med det hebraiske utdannelsessamfunnet i Philadelphia for å finansiere en lærerutdanning i jødisk utdanning. Formelt grunnlagt i 1895 som den første uavhengige høyskole av jødiske studier i Nord-Amerika, fortsetter Gratz College oppdraget til Gratz-familien i dag, med en forpliktelse til kvalitetsutdanning og jødisk samfunn.

Formålsparagraf

Gratz College gir en pluralistisk utdanning og engasjerer studenter i aktiv studie for profesjonell vekst og personlig berikelse. Gratz tilbyr utdannet og lavere grad og sertifikat programmer, samt læringsmuligheter for voksne og tenåringer. Gjennom produktive partnerskap forsøker høgskolen å opprettholde og utvide sine institusjonelle og akademiske relasjoner i Philadelphia, Nord-Amerika og over hele verden.

Mange av Gratzs programmer gjenspeiler kollegas historiske fokus på jødiske studier og utdanning. Med en bred forpliktelse til den intellektuelle og profesjonelle veksten av ulike valgkretser, skaper høgskolen tilgang for studenter overalt til å bli ledere i sine yrker og lokalsamfunn.

Vision Erklæring

Gratz College er internasjonalt anerkjent som leder innen utvikling av effektive lærere, fagfolk, ledere og lærde, både innenfor og utenfor det jødiske samfunnet; inspirerende livslang elever; og bidrar til å bygge opp informerte og sterke samfunn gjennom utdanning med jødiske verdier.

Kjerneverdier

1. Forstå og utvikle pedagogiske og andre faglige ressurser til det jødiske samfunnet

2. Fremme livslang læring og kjærlighet til kunnskap

3. Inspirerende studie og faglig fortreffelighet

4. Opprettholde kritisk tenkning

5. Opprettholde integritet og etikk som grunnlag for institusjonens, personellets og undervisningsprosessen

6. Fremme profesjonell utvikling og stipend

7. Fremme mangfold og respekt for individet

8. Bygge samfunn av elever gjennom samarbeid

9. Bidra til et jødisk perspektiv til ideenes marked.

Steder

  • Philadelphia

    7605 Old York Rd. Melrose Park, 19027, Philadelphia

    Programmer

    Spørsmål