Keystone logo
Grenoble IAE

Grenoble IAE

Grenoble IAE

Introduksjon

Som Graduate School of Management ved Université Grenoble Alpes (UGA), er Grenoble IAE s oppgave å trene og utvikle både spesialiserte ledere og ledere med dobbel kompetanse. For å oppfylle sitt oppdrag trekker Grenoble IAE seg fra praktisk praktisk ekspertise og ledelsesforskere i verdensklasse.

Grenoble IAE utvikler talent:

 • På undergraduate (3. år) og graduate (M1 & M2) nivåer;
 • På heltidsstudier, i arbeid+studieprogram, og på lederutdanningsprogram;
 • Innen markedsføring, ledelse, økonomi, informasjonssystemledelse, innovasjonsledelse og teknologi.

Innovasjon og fremgang i ledelsespraksis er kjernen i Grenoble IAE s visjon

Grenoble IAEsin tilnærming er basert på kontinuerlig anvendt forskning, kombinert med et nådeløst ønske om å bygge nettverk med næringslivet. Den rike energien til forskerne innen ledelsesvitenskap, de sterke partnerskapene den opprettholder med ingeniørskoler, de praktiske initiativene den sponser til støtte for entreprenørskap, og (la oss ikke glemme) de høyt kvalifiserte kandidatene den produserer år etter år - alle disse faktorene bidrar til økt innovasjon for alle aktører i økosystemet. Enten fra et økonomisk perspektiv, eller fra et synspunkt av økonomi, samfunnsmessig velvære og innovasjon, har Grenoble IAE allerede hatt en betydelig innvirkning på økosystemet sitt ved å spre internasjonal anerkjennelse. I hjertet av et verdenskjent økosystem, er IAEs visjon å være ledende innen innovasjon og en standardbærer av fremskritt innen ledelsespraksis.

60 år med suksess

Grenoble IAE ligger der vitenskapelig forskning krysser bedriftsinnovasjon, og har en unik posisjon innenfor nettverket av handelshøyskoler i Frankrike. Fra denne privilegerte posisjonen har skolen bygget sitt rykte på studieprogrammene sine, inkludert Master in Management of Strategic Purchasing (DESMA), Master of Quantitative Marketing (le Quanti) og Master in Finance, Accounting and Auditing (CCA) ).

128370_caisse_savon_alternantsdeGrenobleIAECPIERREJAYET151.jpg

Statistikk

Hvorfor velge Grenoble IAE ?

Velg å studere ved Grenoble IAE , og du vil dra nytte av alle funksjonene til en kvalitetslederskole, inkludert komfortable fasiliteter, personlig støtte og profesjonelt nettverk. Samtidig vil du ha tilgang til de mange tjenestene til et stort offentlig universitet på en eksepsjonell campus. Du får det beste fra begge verdener!

En praktisk pedagogisk tilnærming på linje med virksomheter

Grenoble IAE justerer programmene sine med bedriftenes behov, og legger spesiell vekt på anvendt læring. Takket være forretningsforbindelsene, den store poolen av tilknyttede professorer og alumninettverket, opprettholder Grenoble IAE kontinuerlige relasjoner med ledende bedrifter gjennom forskningsgrupper, forbedringskomiteer, universitets- og forretningsledere, industriverksteder (for eksempel om forhandlinger, entreprenørskap, eller innkjøp), praksisfora og konferanser: det er stimulerende aktivitet hele året på Grenoble IAE !

En personlig tilnærming til studiet

Med ansettelsesevne som kjernen i oppdraget, tilbyr Grenoble IAE personlig tilpasset profesjonell støtte. Å gi råd og orientere elever for å maksimere en elevs potensial er en av de store opptatthetene til skolens pedagogiske team. Takket være sin tverrfaglige tilnærming og tilknytningen til den profesjonelle verden, kombinerer Grenoble IAE en rekke kompetanse, som oppmuntrer til entreprenørskap og innovasjon.

Et sterkt internasjonalt fokus

Grenoble IAE har en lang tradisjon for samarbeid med handelshøyskoler rundt om i verden; spesielt i Brasil, Kina, Indonesia og Russland. Hvert år blir mer enn 500 studenter fra 70 forskjellige land registrert på Grenoble IAE . I tillegg kan Grenoble IAE -studenter dra nytte av et av de mange internasjonale utvekslingsprogrammene for å bruke et semester eller et år på å studere eller fullføre et internship utenfor Frankrike. Eller velg å bli mer internasjonalt fokusert her i Grenoble ved å melde deg på et av de fem M2-programmene som tilbys helt på engelsk.

Et innbydende miljø og fantastiske fasiliteter

Grenoble IAE ønsker deg velkommen med moderne og fullt utstyrte bygninger, både i Grenoble og i Valence. Eksepsjonelt studentliv på campus, i et bevart naturlig miljø, lar studentene utøve en rekke idretter - og i noen tilfeller til og med på et verdensklassenivå. Det finnes en rekke studentklubber på Grenoble IAE for å livne opp og berike det daglige studentlivet. Disse inkluderer AIESEC, Junior Enterprise og klubber som fremmer humanitære prosjekter.

IAE-merket - Et viktig nettverk!

Grenoble IAE tilhører nettverket IAE FRANCE, University Schools of Management. Dette nettverket av 35 skoler inkluderer mer enn 30 bachelor-, master- og Ph.D. programmer i ledelse og forener 49 500 studenter. IAE Frankrike er et viktig nettverk av fagfolk og et tegn på kvalitet.

  Alumnistatistikk

  Campus funksjoner

  Ta en virtuell omvisning på campusene våre

   Steder

   • Grenoble

    Grenoble, Frankrike

   • Valence

    51 rue Barthélémy de Laffemas, 26901, Valence

   Spørsmål