Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introduksjon

Hvem vi er

GWs Columbian College of Arts and Sciences trives forskning, kritisk tenkning er endemisk, samarbeid er konstant, og opplæring i virkeligheten går hånd i hånd med læring. På grunn av høyskolens misunnelsesverdige beliggenhet i hjertet av nasjonens hovedstad, begynner aktivt engasjement i klasserommet og fortsetter i regjeringshallen, museets gallerier, laboratoriene til NIH, NASA og DOE, ambassadene til internasjonale diplomater, og bakrommene til Smithsonian og andre ærverdige institusjoner.

Høgskolen er den intellektuelle og kreative ryggraden til universitetet, et sted der kunst, humaniora, samfunnsvitenskap og naturvitenskap samles for å danne en mengde ideer og muligheter. Som en leder blant landets liberale kunstinstitusjoner på grunn av en nyskapende læreplan som vektlegger perspektiver, analyser og kommunikasjon, er studenter med kompetanse som trengs for å være effektive og ansvarlige borgere i det 21. århundre. På profesjonelt nivå og doktorgradsnivå samarbeider doktorgradsstudenter med et fakultet av lærde som inkluderer Fulbright-mottakere, prisbelønte koreografer, publiserte forskere og kritikerroste forfattere for å fremme et spekter av forskning om temaer som spenner fra å kontrollere klimagassutslipp til å fordype seg i autisme årsaker, utbredelse og behandling.

Velkommen til Columbian College Graduate Studies

Nyutdannede programmer i GWs Columbian College of Arts and Science er en magnet for toppforskere og en katalysator for læring og oppdagelse innen et bredt spekter av kunst, humaniora og sosiale og harde naturvitenskapelige felt. Våre grader og sertifikater integrerer den høyeste utdanningskaliberen, fra våre verdenskjente programmer innen fag som historie, statsvitenskap og offentlig politikk, til vårt banebrytende arbeid innen kunstterapi, rettsvitenskap og hbtp-helsepolitikk og praksis. En avansert grad fra et av GWs 82 Arts & Sciences-programmer er i motsetning til noen annen erfaring fra forskerskolen.

Ikke bare er vi fra de mest innflytelsesrike institusjonene i Washington, DC, men fakultets- og alumni-nettverk inkluderer et ekstraordinært utvalg av internasjonalt anerkjente ledere. På Columbian College vil du få verktøyene til å trives både intellektuelt og profesjonelt.

Statistikk

Konkurransedyktig. Tilkoblet. Omfattende.

 • 2800 studenter
 • 49 mastergrader
 • 24 doktorgrader
 • 15 Sertifikater
 • 534 Heltidsfakultet
 • 80 000+ Columbian College Alumni (bor i alle 50 stater og 120+ land)

  Opptak

  Columbian Colleges doktorgrads-, master- og utdanningssertifikatprogrammer tilbyr en transformativ opplevelse, og forbinder studenter med noen av de mest innflytelsesrike lederne og institusjonene mens de samarbeider med offentlige og private organisasjoner i landets hovedstad og rundt om i verden.

  Våre doktorgradsstudenter er forberedt på akademisk og profesjonell utvikling gjennom en utdanning som er gjennomsyret av streng stipend og praktisk anvendelse.

  Stipend og finansiering

  Vi vet at å gå på forskerskole kan være en stor beslutning, spesielt når det gjelder finansiering av utdanningen din. Columbian College tilbyr en rekke finansieringsmuligheter, inkludert stipend på programnivå og merittbaserte priser. Flere kontorer ved GW er også dedikert til å gi bistand med økonomisk støtte, stipend og tilskudd.

  Undervisning og gebyrer ved GW er sammenlignbare med landsgjennomsnittet for private universiteter. Disse kostnadene, fastsatt av GWs forstanderskap, øker vanligvis fra år til år og kan variere etter program og sted.

  Global Leaders Fellowship

  GW verdsetter mangfold og grunnlaget for en rik pedagogisk opplevelse både i og utenfor klasserommet. I vårt stadig mer globale samfunn er flerkulturell flyt og erfaring avgjørende for å møte kravene fra det 21. århundre. Når mennesker med forskjellige religioner, kulturer og historier studerer og lærer sammen, får vi et bredere perspektiv på verden rundt oss.

  Studenter kan motta en skolepris på opptil $ 10 000 per studieår. Klikk på lenken nedenfor for å lære mer.

  Typer finansiering

  Undervisning

  Undervisningspriser er priser som bare dekker undervisning og som brukes direkte på studentregningen. Undervisningspriser varierer i størrelse fra omtrent 1 studiepoeng til full undervisning for doktorgradsstudenter. Studieavgifter anses ikke som skattepliktig inntekt

  Stipend

  Et stipend er levekostnad, betalt til studenter for å støtte studiet. Stipend krever ikke annet arbeid enn studentens eget akademiske arbeid. Stipend er skattepliktig inntekt og rapporteres til IRS. Tilskudd er imidlertid ikke arbeidsinntekt, så GW holder ikke inntektsskatt fra stipendbetalinger. Stipendbetalinger utstedes månedlig i begynnelsen av måneden.

  Lønn (assistentskap)

  Lønn er en månedlig betaling som utføres for tjenester som utføres, for eksempel kandidatassistent eller forskerassistent. De varierer i størrelse og er basert på arbeidstimer. Dette er skattepliktig, arbeidsinntekt til studenten, underlagt føderal, statlig og FICA skattetrekk, som med enhver lønnet jobb. Nye internasjonale studenter hvis morsmål ikke er engelsk, må ha en TOEFL -poengsum på 100 (IELTS på 7,0) for å være kvalifisert for å bli en GA.

  Alumnistatistikk

  Rangeringer

  USA Today College Rangeringer

  • 7. beste høyskole for statsvitenskap i USA

  2018 Akademisk rangering av verdensuniversiteter

  • Topp 76-100 samfunnsvitenskapsskoler i verden

  US News & World Report

  • Historie, 59. beste i USA
  • Economics, 63. beste i USA
  • Engelsk, 67. beste i USA

  Steder

  • Washington

   22nd Street Northwest, 801, 20052, Washington

   Spørsmål