Keystone logo
H-FARM College

H-FARM College

H-FARM College

Introduksjon

Vi tror på unge mennesker og på fremtidige muligheter

Vi er en enestående ledende plattform der innovasjon, entreprenørskap og utdanning lever og vokser sammen

Vi er innovasjonsplattformen som støtter opprettelse av nye forretningsmodeller og transformasjon og utdanning av unge og bedrifter ved bruk av en digital tilnærming. Etablert i 2005, og vi har vært de første i verden som tok i bruk en modell som samler investeringer, bedriftsrådgivning og digitalt utvidede utdanningsprogrammer til ett sted, og nå er vi det viktigste innovasjonssenteret i Europa.

Vårt oppdrag er å lede digital transformasjon av selskaper og produsere kulturer gjennom nye forretnings- og utdanningsmodeller.

H i vårt navn står for Human fordi mennesker er kjernen i alt vi gjør: tjenester, forhold, interaksjoner. Det er mennesker som utgjør forskjellen. Fremtiden vi har drømt om er bare i begynnelsen, bygget den med oss.

130284_stud.jpg

Verden forandrer seg, presset frem av teknologisk innovasjon som forvandler alle aspekter av samfunnet

Vi tror at studentene trenger inspirasjon og kreativitet for å utvikle ferdighetene de trenger for å møte morgendagens utfordringer .

H-FARM utdanningsprosjekt er preget av en innovativ tilnærming som revolusjonerer undervisning og læring, og hjelper studentene å utvikle sitt potensial gjennom dynamiske programmer , utvikling av tverrfaglige ferdigheter og bruk av nye pedagogiske verktøy.

Alle kursene våre er basert på en tverrfaglig, samarbeidende, erfaringsmessig og konkret tilnærming.

Lag orientert

Samarbeid, inkludering og åpenhet er grunnleggende i styringen av komplekse prosjekter. Lagarbeidsteknikker, utvikling av selvinnsikt og myke ferdigheter er grunnlaget for tilnærmingen vår.

Interaktiv tilnærming

Vi samarbeider med besøkslærere, ekspertmentorer og innovatører som bruker sine førstehåndsopplevelser for å gi studentene den mest oppdaterte informasjonen.

Åpen innovasjon

Vi er alltid oppdatert om de siste trender og teknologiske nyvinninger som svarer på dagens utfordringer. Vi omfavner mulighetene som blir gjort mulig av endringen.

Praktisk erfaring

Vi forvandler inspirasjon til virkelighet. Vi lærer gjennom førstehåndseksperimentering.

Livslang læring

Læring er en livslang prosess, både for faglig og personlig vekst.

130285_people-2557396_1920.jpg

Steder

  • Roncade

    Tenuta Ca’ Tron, Via Sile 41 31056 Roncade (TV), 31056, Roncade

Spørsmål