Keystone logo
Hakkari University

Hakkari University

Hakkari University

Introduksjon

Hakkari University oppdrag er å oppnå og undervise i vitenskapelig mentalitet med uavhengige studier og kreative aktiviteter der både utdanningsfelt og lærere har fri tanke, der studier utført innenfor rammen av vitenskap og ekthet strekker seg utover å finne kvantitativ verdi, der intellektuell frihet finner et uttrykk takket være aksept av forskjeller og helt naturlige og kulturelle rikdommer som kan konverteres til en ny ressurs under eksisterende forhold.

Vår visjon som institusjon er å bli et forskeruniversitet der tankene er uavhengige, forskjeller aksepteres og tolereres, og som går videre på vei til selvrealisering på individuelt og sosialt grunnlag.

Hakkari University ble etablert med den 99. artikkelen i lov om endring i uttalelser vedlagt ved lovdekretet om personellkarriere av instruktører i høyere utdanningsinstitusjoner og i organisasjoner for høyere utdanning lov nr. 5765 og datert 22.5.2008, og universitetet fikk sin juridiske personlighet som Hakkari University .

Fakultet for økonomi og administrative vitenskaper, Fakultet for ingeniørfag, også fakultetet for utdanningsvitenskap overført fra Yüzüncü Yıl University Rectorhip ble etablert med dekret fra Ministerrådet nr. 2011/2018 publisert i offisiell tidende nr. 27983 og datert 7/3/2011, og fakultet for teologi og fakultet for kunst og skolen for fremmedspråk ble opprettet med dekret fra ministerrådet nr. 2011/2088 publisert i offisiell tidende nr. 28031 og datert 8/20/2011.

Çölemerik Vocational College overført fra Yüzüncü Yıl University, Yüksekova Vocational College og Health Services Vocational College fortsetter sine aktiviteter.

Institutt for samfunnsvitenskap, Institutt for vitenskap og teknologi og videreutdanningssenter tilknyttet rektoratet ble etablert.

I tillegg ble Operations Management of Circulating Capital etablert i 2011.

Steder

  • Hakkâri

    Merzan Mah. Behind Küçük Sanayi Sitesi 433. Sok. No: 51 Merkez, , Hakkâri

    Spørsmål