Keystone logo
Hamburg University of Technology

Hamburg University of Technology

Hamburg University of Technology

Introduksjon

Velkommen til Hamburg University of Technology (TUHH)

"Technology for Humanity er kjernemottoet til Hamburg University of Technology . Det er hvordan vi trener unge mennesker til å bli engasjerte ingeniører med teknologi og bærekraft i fellesskap. Det er grunnen til at våre forskere jobber med grunnleggende og applikasjoner sammen med andre kolleger og med næringslivet.

Technology for Humanity er noe vi ved TU Hamburg opplever daglig innen våre kompetanseområder og tverrfaglig forskning. Grønn teknologi, Life Science Technology og Aviation and Maritime Systems definerer profilen til TU Hamburg. Digitalisering, materialvitenskap og ingeniørmetoder er våre daglige verktøy og samtidig våre frontlinjeforskningstemaer da vi har som mål å gjøre teknologien litt mer menneskelig dag for dag.

Sammen med våre partnere i næringslivet jobber vi daglig med Technology for Humanity. Overføring av forskning til applikasjon er en grunnleggende styrke ved TU Hamburg. I samarbeid med TU Hamburg-datterselskapet Tutech GmbH tar våre forskere og studenter med seg sin erfaring inn i regionen og får ofte ny innsikt i de neste grunnleggende forskningsemnene.

Hver dag beveger elevene våre seg litt nærmere Technology for Humanity. I grunnleggende forelesninger og praksisplasser eller valgfag er siktet deres alltid innstilt på å gjøre Hamburg, regionen og verden litt bedre ved å bruke ingeniørkunnskap og metoder.

Med Technology for Humanity former vi en levende arbeidsplass for rundt 1500 ansatte fra mange nasjoner. Enten de er teknikere eller administratorer, studentassistenter eller bygningslederkolleger, bidrar de alle med sitt arbeid for å gjøre undervisning og forskning mulig ved TU Hamburg.

Jeg inviterer deg til å ta en titt rundt – både digitalt og på stedet – og oppdage TU Hamburg og dets folk selv. Se unge studenter og erfarne forskere i deres daglige forskning på nye horisonter for Hamburg og lenger unna. Tross alt: Teknisk er det mulig!"

Vennlig hilsen

Andreas Timm-Giel
President

Oppdrag

De grunnleggende prinsippene til TUHH er unike i Tyskland. Prioriteten av forskning, en tverrfaglig tilnærming, innovasjon, regionalisme og internasjonalisme er obligatoriske grunnlag for hva vi gjør. Forskning, undervisning og teknologioverføring er sentrert rundt ledende tema for utvikling av teknologi for mennesker.

Mission Statement:

TUHH er et konkurransedyktig entreprenørskap med fokus på høy ytelse og høy kvalitet. TUHH er dedikert til Humboldts prinsipper (enhet for forskning og utdanning). TUHH har en sterk internasjonal orientering og fokuserer også på sitt lokale miljø. Det gjør det ved å bidra til utviklingen av samfunnets teknologiske og vitenskapelige kompetanse. Siktet på excellence på nasjonalt og internasjonalt nivå i sine strategiske forskningsområder. Utdanne unge ingeniører og akademikere innen krevende programmer ved hjelp av avanserte læringsmetoder.

Steder

  • Hamburg

    Am Schwarzenberg-Campus,1, 21073, Hamburg

Spørsmål