Keystone logo
Hannover University Of Music, Drama And Media

Hannover University Of Music, Drama And Media

Hannover University Of Music, Drama And Media

Introduksjon

Hannover University of Music, Drama and Media Hannover (HMTMH) er en av Tysklands mest anerkjente institusjoner for profesjonell opplæring og akademisk studier innen det kulturelle og kunstneriske området. Rundt 400 lærere, blant dem mange internasjonalt berømte kunstnere, pedagoger og akademikere, underviser nesten 1500 studenter fra hele verden.

Balansen mellom musikk, drama, utdanning og akademisk forskning og forpliktelsen til fortreffelighet både på høyeste nivå av soloprestasjoner og også i den bredere opplæringen av ensemble-spillere og lærere er kjernen i HMTMHs forståelse av sin rolle. For dette formål tilbyr universitetet et bredt, men differensiert tilbud av kurs og programmer, som for tiden består av 33 studieprogrammer supplert med mesterklasser i verdensklasse.

Rundt 500 offentlige konserter og forestillinger i året gjør HMTMH til en av de største arrangørene av kulturarrangementer i Niedersachsen. For å gi langsiktig støtte til "Hannover, Kulturregionen" og "Niedersachsen, Land for Musikk", forblir Niedersachsen eneste konservatorium i en permanent utveksling med samfunnet og initierer en rekke musikalske oppsøkende aktiviteter.

Steder

  • Hanover

    Neues Haus,1, 30175, Hanover

    Spørsmål