Keystone logo
Hatay Mustafa Kemal University

Hatay Mustafa Kemal University

Hatay Mustafa Kemal University

Introduksjon

Hatay Mustafa Kemal University ble formelt etablert i Hatay i Midt-Sør-Tyrkia i 1992. Hatay er en av de 81 provinsene i Tyrkia, og Antakya er den sentrale byen i Hatay-provinsen. Hatay Mustafa Kemal University har blitt et arrogant utdannings- og vitenskapssenter gjennom kontinuerlig utvikling. Universitetets hovedcampus heter Tayfur Sokmen Campus og ligger i Serinyol- området, omtrent 15 km nord til Antakya sentrum.

Hatay Mustafa Kemal University har 12 fakulteter, 6 fireårige høyskoler, 11 toårige fagskoler, 3 institutter, 19 forskningssentre og ett universitetssykehus.

Tayfur Sokmen Campus (hovedkampus)

Det ligger i Serinyol- området omtrent 15 km nord til Antakya sentrum. Det er vert for syv fakultetsbygg (Landbruk, vitenskap og bokstaver, økonomi og forretningsadministrasjon, veterinær, arkitektur, medisin, odontologi), to fireårige yrkesfaglige skoler (idrett og kroppsøving, fysioterapi og rehabilitering), tre institutter for videreutdanning, Universitetssykehus, sentralt bibliotek og idrettsanlegg, inkludert et olympisk svømmebasseng og et gym med kapasitet på 2000.

Steder

  • Istanbul

    Istanbul, Tyrkia

    Spørsmål