Keystone logo
HCMC Banking University

HCMC Banking University

HCMC Banking University

Introduksjon

Banking University - Ho Chi Minh City gjennomfører oppdraget: å etablere et moderne utdanningsmiljø med vietnamesisk identitet som utvikler elevenes potensial, kreativitet og kritisk tenkningskompetanse; å bygge kvalifiserte menneskelige ressurser for samfunnet; å skape og introdusere ny kunnskap til samfunnets krav; å motta, utvikle og overføre kunnskap, patenter, lisenser osv.

Åpenbaringen

Et universitetshøgskole innen forretningsstudier og ledelse med fokus på finans- og bankstudier som gir utdanning, opplæring og et alternativ for å få tilgang til fullverdig kunnskap, etikk så vel som kreativitet og å bli en global statsborger

3. Verdiene: "Kreativitet - Etikk - Ansvar - Utvikling"

Kreativitet: Bankuniversitetet - Ho Chi Minh-byen nærer “Kreativitet” i alle aspekter av utdanning og opplæring og driver all virksomhet på grunnlag av oppdatert kunnskap for å oppnå suksess og kumulere verdiskapende prestasjoner.

Etikk: Banking University - Ho Chi Minh-byen setter høyt "Etikk" i alle aspekter av utdanning og opplæring. Personalet er forpliktet til å anvende og utføre profesjonelle standarder, ikke bare garantert av vietnamesiske lover, sosial etikette og tradisjon, men krystalliserte seg også fra verdensomspennende referanser.

Pålitelighet: Banking University - Ho Chi Minh-byen legger vekt på "Ansvar" i alle aspekter av utdanning og opplæring ved å gi elever omsorg for å hjelpe dem med å utvikle personlighet samt ansvar overfor samfunnet gjennom skolens garanti for utdanningskvaliteten , i å utvikle ansvar overfor nasjonen gjennom skolens oppnåelse av de vietnamesiske høyere utdanningsmålene og målene, og i å utvikle ansvaret overfor selvet gjennom den uopphørlige forbedringen av skolens status.

Utvikling: Bankuniversitetet - Ho Chi Minh-byen er permanent orientert mot "utvikling" ved å opprettholde alle aktiviteter og operasjoner uavbrutt og oppdatert på kvaliteten i skolens utdanning og opplæring.

Steder

  • Ho Chi Minh City

    36 Ton That Dam Street, District 1, Ho Chi Minh City, , Ho Chi Minh City

    Spørsmål