Keystone logo
© TESS
HEC Paris -  Executive Education

HEC Paris - Executive Education

HEC Paris -  Executive Education

Introduksjon

HEC Paris - Executive Education: Trening bedriftsledere for mer enn et århundre The Grande Ecole Konseptet ble først introdusert i Frankrike med sikte på å gi den franske industri, administrative og militære elite med etterutdanning. I dag HEC Paris (Hautes Etudes Commerciales) rangerer blant kremen av Grandes Ecoles og tog studenter og næringslivsledere fra alle samfunnslag, kommer fra mer enn 30 forskjellige land. HEC Paris ble grunnlagt i 1881 av Paris Chamber of Commerce and Industry (CCIP), med det formål å trene studentene i ledelsen praksis for å takle veksten i industrien og blomstrende finansmarkedene. I 2009, er HEC Paris Executive Education rangert som nr 2 i hele verden for spesialdesignede programmer for innenfor en pool av 45 Top utdannet handelshøyskoler. HEC Executive Education er # 5 hele verden for alle lederutviklingsprogrammer i tillegg: det har beveget seg opp seks plasser i den verdensomspennende rangeringen i fjor. HEC Paris - Executive Education Din suksess er vår ambisjon. Vår utfordring er å møte deg. Vår virksomhet er å hjelpe deg og din bedrift vokse. Et læringsprogram bør være utformet for å matche dine ambisjoner, og vår løsning plasserer deg midt i hjertet av læringsprosessen. Ja, vi tar din erfaring, legge det til at våre professorer, eksperter og medlemmer av næringslivet, og skape en kontekst av gjensidig læring. Vi ønsker å gi verdi snarere enn bare tilegnelse av kunnskap. For å gjøre dette har vi lagt tre grunnleggende verdier i våre kurs:

  • Direkte tilgang til lederprodusentenes Konkret er våre programmer drevet av professorer som også driver forskning og publiserer sine resultater. Vi gir deg tilgang til dette arbeidet for å hjelpe deg med å få ny innsikt i din egen erfaring.
  • Å holde et åpent sinn Skritt tilbake, gjennom dine overbevisninger og sette dem i perspektiv. Ta mangfoldet av de andre deltakerne og vokse som person.
  • Nære forbindelser til bedriftens liv I studieprogrammene, du gjennomfører prosjekter for ditt eget design møte personlig så vel som selskapets mål. Når resultatene av prosjektet føre til nye markeder for din bedrift eller bedre driftsmetoder, er avkastningen på investeringen vanlig for alle å se! Gitt på fransk, engelsk og kinesisk, er våre grad programmer, åpne Innmeldings Programmer og tilpassede programmer levert i Frankrike og over hele verden. Lærings programmene selv er alle internasjonalt anerkjent, enten gjennom akkreditering eller enkle omdømme. Det er den anerkjente AMBA, EQUIS og AACSB trippel akkreditering. Men det finnes også de Financial Times rangeringer som satt HEC programmer blant verdens beste: Trium Global Executive MBA er utviklet i samarbeid med NYU Stern og London School of Economics er rangert som nummer to på verdensbasis, og HEC Paris har blitt rangert som nummer én European Business School, alle kriterier tatt sammen.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Paris

    HEC Paris - Executive Education 1, rue de la Libération - 78351 Jouy en Josas cedex, , Paris

    Spørsmål