Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Introduksjon

Om oss

Banebrytende britisk utdanning i Dubai, med høyt anerkjente utdanningsprogrammer som oppfyller de spesifikke kravene til lokal næringsliv.

Vår arv dateres tilbake til 1821 siden da vårt samfunn av lærde har utviklet transformasjonsløsninger til spesifikke globale problemer. Vi er spesialister innen ingeniørfag, næringsliv og vitenskap og ledere i innovativ global utdanning for en fremtidig verden.

Vårt etablerte rykte

Med en historie som dateres tilbake til 1821, har vi en lang tradisjon for fortreffelighet og et anerkjent track record i å utdanne, inspirere og utfordre profesjonelle i morgen. Vi er et av de beste britiske universitetene for næringsliv og har et etablert rykte for undervisning i verdensklasse og praktisk, ledende forskning.

Heriot-Watt i Dubai

Heriot-Watt University var det første utenlandske universitetet som ble satt opp i Dubai International Academic City.

Etter 180 års forsyning med verdensberømt utdanning i Storbritannia ble Heriot-Watt invitert til Dubai for å gi spesialiserte programmer innenfor ledelse, ingeniørfag, bygget miljø, matvitenskap og mote.

Våre programmer

Våre Dubai studieprogrammer spenner fra Masters programmer i disipliner som utfordrende og mangfoldig som petroleumsingeniør, byggeprosjektledelse, ledelse, energi, informasjonsteknologi, og den verdensberømte Edinburgh Business School MBA, til lavere grad i ledelse, konstruksjon, kvantitetsundersøkelse og Engineering.

På vår Dubai Campus, vil du få en grad som er undervist og undersøkt til samme krevende standarder som på våre britiske campuser, forbereder deg for suksess i din valgte karriere.

Alle våre programmer er undervist av vårt eget fakultet, hvorav mange er permanent lokalisert i Dubai, supplert av besøkseksperter på sentrale områder.

Toppkvalitet britisk utdanning

Med sterke lenker til industri og næringsliv, er vi stolte av å utvikle og utdanne fremtidige ledere, ledere og innovatører. Med mange av våre programmer anerkjent av relevante fagforeninger og institutter, er en Heriot-Watt universitetsgrad profesjonelt verdsatt.

Våre grader er også akkreditert og godkjent av Royal Charter i Storbritannia.

Våre programmer inkluderer muligheten til å overføre og gjennomføre en del av din grad på vårt hjem campus i Skottland.

Heriot-Watt-kandidater er svært ettertraktet av arbeidsgivere over hele verden, og våre 77.000 alumni som jobber i nøkkelposisjoner over hele verden, er testamente for vår suksess.

Støttende miljø

Siden 2005 har vi opprettet en campusmiljø hvor du kan lede studentlivet ditt fullt ut, gjøre varige vennskap og nyt alt som en av verdens største byer har å tilby.

På vår Dubai Campus, vil du nyte et støttende og positivt læringsmiljø som vil sikre at du kan gjøre det beste ut av din tid som student.

Vi har en rekke støttetjenester med vennlige, imøtekommende personale som er der for å høre og gi deg råd, støtte og informasjon du trenger.

Garanterte studieavgiftspakker og muligheter for stipendier er også tilgjengelige for å sikre at du kan få mest mulig ut av din tid med oss.

Campus funksjoner

Støttende miljø

Siden 2005 har vi skapt et campusmiljø hvor du kan leve ditt studentliv fullt ut, knytte varige vennskap og nyte alt som en av verdens største byer har å tilby.

På vårt Dubai Campus vil du nyte et støttende og positivt læringsmiljø som vil sikre at du kan få det beste ut av tiden din som student.

Vi har en rekke støttetjenester med vennlig, imøtekommende personale som er der for å lytte og gi deg råd, støtte og informasjon du trenger.

Garanterte skolepengerpakker og muligheter for stipend er også tilgjengelige for å sikre at du kan få mest mulig ut av tiden din hos oss.

    Steder

    • Academic City

      Academic City, De forente arabiske emirater

    Spørsmål