Keystone logo
Heritage Christian University

Heritage Christian University

Heritage Christian University

Introduksjon

De fleste kandidater fra departementet er tynget av tusenvis av gjeld. Vi tilbyr rimelige og effektive grader i bibelstudier, slik at våre kandidater kan trives i deres tjeneste.

Heritage Christian University eksisterer for å fremme Kristi kirker ved å utstyre tjenere gjennom grunn- og utdannelsesprogrammer og videreutdanning. Heritage Christian University produserer effektive formidlere, forkynnere, lærere og misjonærer for den virkelige tjeneste med fokus på evangelisering og en forpliktelse til Skriften.

Heritage Christian University sporer røttene til 1871, da TB Larimore åpnet Mars Hill Academy på land arvet av kona Esther Gresham Larimore. Mars Hill Academy ligger langs Cox Creek i nærheten av Firenze, Alabama, og utstyrte ministre og andre kristne ledere for tjeneste i Kristi kirker. Studenter trent på Mars Hill etablerte hundrevis av menigheter i Firenze og omkringliggende samfunn i Nord-Alabama og sørlige Tennessee. Opprinnelig ble huset i Larimore hjem, og Akademiet stengte i 1887 for at Larimore kunne vie seg fullt ut til evangelisering. Huset med 12 rom ble restaurert i 1971 og lagt til National Register of Historic Places i 1974. Blant de som ble utdannet av Larimore på Mars Hill, var bemerkelsesverdige restaureringspredikanter FD Srygley og JC McQuiddy.

Steder

  • Florence

    Helton Drive,3625, 35630, Florence

    Spørsmål