Keystone logo
Hertie School

Hertie School

Hertie School

Introduksjon

Hertie School er et internasjonalt kompetansesenter for undervisning og forskning som ligger i det livlige og kosmopolitiske Berlin.

Vårt motto er Forstå i dag. Form i morgen. Vi tiltrekker oss en høyt talentfull studentgruppe fra ulike nasjonale og disiplinære bakgrunner - forent av et ønske om å gjøre en forskjell og å skape en bedre fremtid. Vi tilbyr et studiemiljø preget av tett samspill med lærere, livlige offentlige debatter og engasjement med dagens politiske utvikling. Som medlem av Global Public Policy Network (GPPN), Association of Professional Schools of International Affairs (APSIA) og CIVICA - The European University of Social Sciences, gir Hertie School studentene tilgang til et spennende globalt nettverk som inkluderer London School of Economics and Political Science, Sciences Po i Paris, Columbia University i New York og mange andre gode offentlige politiske skoler over hele verden.

Hertie School er en ambassadør for god regjering og offentlig forvaltning, og er et knutepunkt for toppforskere, eksperter og representanter fra sfærene politikk, næringsliv og sivilsamfunn, som bidrar til begivenheter på skolen. Studentene våre deltar aktivt i disse debattene og leder jevnlig sine egne initiativer for å fremme det offentlige gode.

Steder

  • Berlin

    Friedrichstraße 180, 10117 Berlin, Germany, 10117 , Berlin

    Spørsmål