Keystone logo
HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

Introduksjon

Tradisjon og innovasjon - viktige egenskaper ved HFT Stuttgart. Grunnlagt i 1832 som "Vinterskole for bygningsmedarbeidere", tilbyr HFT Stuttgart i dag et bredt spekter av akkreditert bachelor- og mastergradsprogrammer.

Våre tre fakulteter tilbyr totalt 14 bachelor og 18 masterprogrammer. Vårt campus ligger rett i sentrum av Stuttgart, forretningssenteret i Sør-Vest-Tyskland.

HFT-studenter

På HFT Stuttgart er vi spesialister på å lære praktiske ferdigheter i små grupper. 4000 studenter blir undervist av ca 125 professorer, som støttes av over 400 deltidslærere.

Ikke bare teknisk kunnskap er undervist, men også mellommenneskelige ferdigheter som teambygging og evnen til å jobbe med tverrfaglige prosjekter. Integrert i ditt studieprogram, kan du også finne praktiske studieprosjekter i firmaer og kontorer eller muligens et studieferd på en av våre 70 partnerinstitusjoner over hele verden.

Bachelor- og mastergradssystemet på HFT Stuttgart tilbyr deg det rette opplæringsprogrammet og de beste mulighetene for din fremtidige karriere.

Stuttgart som et sted å studere, jobbe og leve

Statens hovedstad Stuttgart med en befolkning på nesten 600 000 har mye å tilby. Det er det økonomiske sentrum i Sør-Vest-Tyskland og er kjent over hele verden for sin bilkompetanse. Det er en by kjent for engineering, arkitektur og kultur, omgitt av vingårder. Gottlieb Daimler og Wilhelm Maybach utviklet den første bensinmotoren i sitt hagehus i 1882, og derved grunnla byens bilindustri. Porsche fulgte senere som sportsbilprodusent, samt mange leverandører som Bosch og Mahle.

HFT-studenter og forelesere

Stuttgart-regionen er et av verdens ledende økonomiske områder. Det er hjemsted for et stort antall globale merkevarer som IBM og Hewlett-Packard, her bor deres europeiske hovedkvarter, samt flere tusen svært innovative små og mellomstore bedrifter.

Verdt å besøke er de mange varierte museene, et dynamisk teaterlandskap, operahuset, palasser, parker, byens skog og Wilhelma zoologiske botaniske hage.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

  • Stuttgart

    Hochschule für Technik Stuttgart University of Applied Sciences Schellingstr. 24,, 70174, Stuttgart

Spørsmål