Keystone logo
Hochschule Schmalkalden

Hochschule Schmalkalden

Hochschule Schmalkalden

Introduksjon

Hochschule Schmalkalden University of Applied Sciences er et universitet for anvendt vitenskap i Thüringen. Det ligger idyllisk til på kanten av Thüringer Wald. Den grønne campusen er utvilsomt en av de vakreste i Thüringen og Tyskland. Alle fasiliteter som forelesningssaler, laboratorier, kafeteria, bibliotek, boligkomplekser og idrettsanlegg ligger innen gangavstand. Studentene drar nytte av de ulike mulighetene studiene ved universitetet tilbyr her: internasjonal orientering, utmerket undervisning, et bredt spekter av fag, moderne utstyr, garantert boareal og en attraktiv universitetsby.

Studer utmerket og internasjonalt

Under paraplyen til de fem fakultetene elektroteknikk, maskinteknikk, informatikk, økonomi og forretningsrett, tilbyr Hochschule Schmalkalden Sciences et bredt spekter av studiemuligheter. Den praktiske relevansen og de gode fasilitetene ved universitetet er de mest nevnte årsakene til at du velger å studere i Schmalkalden. Treningsformer som prosjektstudier og praktiske faser er like naturlige som små læringsgrupper og nær kontakt med lærerne.

Alle kursene gir mange muligheter for å studere i utlandet. Hochschule Schmalkalden har et bredt nettverk av over 150 partneruniversiteter over hele verden, som strekker seg så langt som Australia. Mange studenter benytter anledningen til å studere et semester i utlandet eller gjøre praksis i et utenlandsk selskap og får dermed verdifull erfaring. Spesielt bemerkelsesverdig er muligheten for å oppnå en dobbel grad ved et utenlandsk partneruniversitet: Masterstudenter ved fakultetet for økonomi kan få en MBA som andre grad i USA, Canada eller Spania gratis.

Steder

  • Schmalkalden

    Blechhammer,9, 98574, Schmalkalden

    Spørsmål