Keystone logo
Hohai University

Hohai University

Hohai University

Introduksjon

Blant de nasjonale Hohai University et av de første som satte opp kurs i økonomi og ledelse, ettersom Business School of Hohai University ble etablert i 1983. I løpet av de siste tre tiårene har skolen vår brukt misjonserklæringen ”forfølger global kunnskap og bli forretningseliter ”. Skolen har sammen med fakultetet og studentene viet til vekst og innovasjon ved å vedta en utviklingsmodell som inkluderer utdanning, forskning, rådgivning og opplæring. Innenfor dette har god innovasjon sammen med studenter og lærere som jobber sammen skapt en skole som spesialiserer seg i økonomi, industri og næringsliv, ledelsesvitenskap og prosjektledelse. Skolen har et bredt utvalg av gradsalternativer på doktorgrad, mastergrad (inkludert MBA og Master of Engineering) og bachelornivå.

For å tilpasse seg det kinesiske samfunnet og dets økonomiske trender, har skolen anvendt den internasjonale standardstandarden for å sette opp disipliner og organisasjoner. Det har fulgt med på talentopplæring og vitenskapelig forskning og har styrket anvendelsen av kurs og studenters virkelige ferdigheter. Derfor har skolen rangert seg blant de beste skolene i landet når det gjelder skoleledelse og omfattende styrke.

“Samfunnsorienterte og utvidende kontakter” er et viktig prinsipp i skolen. På grunn av dette har skolen utviklet samarbeid og utvekslingsforhold med Verdensbanken og mange akademiske organisasjoner og bedrifter i USA, Japan, Australia, Europa, Hong Kong og Taiwan. Videre har skolen hatt langsiktige samarbeid med hundrevis av bedrifter på fastlandet.

Historien utvikler seg, samfunnet utvikler seg. Når vi ser tilbake, er hjertene våre fulle av stolthet. Ser vi fremover, har vi fortsatt en dyp oppgave å utføre og en lang vei å gå. Det menneskelige samfunn har gått inn i det 21. århundre, der muligheter og utfordringer eksisterer samtidig. Med vår iver etter å gjøre fremskritt sammen med samfunnets omsorg og støtte, tror vi fast at Business School of Hohai University absolutt vil gjøre et fast skritt mot en bedre fremtid.

Steder

 • Nanjing

  Xi Kang Lu,1, , Nanjing

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål