Keystone logo
Holy Family University  School of Business Administration

Holy Family University School of Business Administration

Holy Family University  School of Business Administration

Introduksjon

Virksomhetsverdenen er fascinerende og stadig i utvikling. Handelshøyskolen forbereder deg på fremtiden - uavhengig av om du vil starte en yrkeskarriere, endre karriereveiledning, starte en bedrift eller vurdere å studere. Du vil lære å omfavne teknologi, se forretninger gjennom en stadig mer global linse, og behandle kolleger med respekt og medfølelse. Du vil få praktisk forretningserfaring gjennom praksisplasser med arbeidsgivere i ditt studieretning.

Kursene våre tilbys på en rekke måter for å tilby maksimal fleksibilitet i å fullføre gradskravene dine: Face-to-Face, Blended og Fully-

Vi forbereder våre akademikere til å fortsette med en vellykket karriere. Sammenlignet med andre høyskoler i Philadelphia har våre forretningsutdannede noen av de beste resultatene:

For travle voksne elever, som enten vil fullføre en grad eller starte en som de har utsatt i årevis, tilbyr vi også forretningsprogrammer designet for de som jobber heltidsjobber, administrerer en familie eller bytter karriere.

Med en sjenerøs overføringskredittpolicy, inkludert kreditt for livserfaring, kan du oppleve at du kan fullføre forretningsgrader mye raskere gjennom Holy Family Universitys Rapid Degree-programmer. Kurs tilbys om kvelden og leveres i fleksible formater, inkludert ansikt til ansikt, blandet og online

Steder

  • Philadelphia

    Frankford Avenue,9801, 19114, Philadelphia

    Spørsmål