Keystone logo
© Capaz and Nick van den Dungen
Horeca Academy

Horeca Academy

Horeca Academy

Introduksjon

Om Horeca Academy Kulinarisk kunst

Horeca er en forkortelse som står for hotellets (Ho) restaurant (Re) cafe (Ca). Horeca Academy ble grunnlagt av den nederlandske Horeca Academie. Horeca Academie tilbyr utdanning og opplæring for og av profesjonelle cateringpersoner. Den nederlandske Horeca Academie ble grunnlagt i 2011. Og er spesialisert i å trene kokker og cateringfagfolk.

I 2018 var det nederlandske Horeca Academy det første i Nederland som introduserte en kokkopplæring på engelsk. Denne opplæringen er spesielt for mennesker som bor i Nederland som ennå ikke behersker det nederlandske språket. På denne måten kan alle få god utdannelse og mestre europeiske matlagingsteknikker.

Verdier av Horeca Academy

Småskala

Viktige verdier i Horeca Academy er liten, praktisk læring, læring er for alle. Horeca Academy er en liten utdanningsinstitusjon. En gruppe består av maksimalt 15 deltakere. Dette betyr at du vil få mye personlig oppmerksomhet i løpet av leksjonene. Det er også rom for ekstra veiledning.

Praktisk

Kursene på Horeca Academy er veldig praktiske. Du går på skolen en dag i uken og resten av tiden jobber du i et opplæringsfirma. I løpet av leksjonene på Horeca Academy er du også praktisk involvert. For eksempel i kokkopplæringen vil du lage mat og i lederopplæring skriver du en forretningsplan.

Eget tempo

På Horeca Academy kan du lære i ditt eget tempo. Kursene varer ett år. Hvis du for eksempel trenger litt mer tid til treningen, er dette mulig. Du kan også starte eller ta en eksamen hos oss hele året.

Interaktiv læring

På Horeca Academy lærer du ikke av bøker. Du vil bli tilbudt teorien gjennom et online læringsmiljø. På denne måten blir du kjent med materialet på en interaktiv måte. Du kan gjøre dette på et tidspunkt som passer deg. Du kan logge på det elektroniske læringsmiljøet når som helst og hvor som helst.

Professionals

Lærerne ved Horeca Academy er fagpersoner fra feltet. Hver lærer har sin egen lidenskap eller spesialisering. Vi distribuerer lærere på rett sted slik at de kan få mest mulig ut av yrket sitt.

Bedriftsutdanning

Horeca Academy tilbyr utdanning og opplæring for enkeltpersoner og bedrifter. Er du en startpakke i gjestfrihetsbransjen eller en profesjonell, er utdannelsen vår på forskjellige nivåer eller til og med skreddersydd. Registrer deg som individ når som helst eller be om et tilbud på virksomhetsopplæring.

Steder

Steder
 • The Hague

  Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ, The Hague

  • Amsterdam

   Amsterdam, Nederland

   Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål