Keystone logo
Houghton College

Houghton College

Houghton College

Introduksjon

Houghton College er et nasjonalt rangert kristent høyskole for liberal arts and sciences som ligger i den naturskjønne Genesee River Valley i det vestlige New York State.

Houghton College gir en akademisk utfordrende, Kristus-sentrert utdanning innen liberal arts and sciences til studenter fra ulike tradisjoner og økonomisk bakgrunn. Det utstyrer dem til å lede og arbeide som lærde-tjenere i en verden i endring.

Houghton er et sted der et sammensveiset, svært relasjonelt kristent samfunn møter transformative læringsopplevelser. Våre små og nasjonalt anerkjente akademikere gir deg en førsteklasses kristelig utdannelse. Samtidig indikerer vår stjerneplassering av alumner hvor forberedt studentene våre er på neste trinn i karrieren.

På Haughton får du en skreddersydd, enestående kristen pedagogisk opplevelse som støtter dine individuelle interesser, drømmer og mål.

Vi forbereder deg ikke bare på en jobb etter at du er ferdig utdannet - vi legger grunnlaget for en fantastisk resten av livet ditt.

Houghton College innrømmer studenter av alle raser, farger, kjønn og nasjonale og etniske opprinnelser til alle rettigheter, privilegier, programmer og aktiviteter som generelt gis eller gjøres tilgjengelige for studenter. Det diskriminerer ikke basert på rase, farge, kjønn eller nasjonal og etnisk opprinnelse når det gjelder administrasjon av utdanningspolitikk, opptakspolitikk, stipend- og låneprogrammer og atletiske og andre skoleadministrerte programmer.

Steder

  • Houghton

    Willard Avenue,One, 14744, Houghton

    Programmer

    Spørsmål