Keystone logo
Houston Baptist University

Houston Baptist University

Houston Baptist University

Introduksjon

Houston Baptist University tilbyr et intimt høyskolemiljø i hjertet av en av de mest livlige og mangfoldige byene i USA: Houston, Texas. Å komme til HBU som student handler om mer enn bøker, tester og forelesninger. Det handler om å gå inn i et samfunn der hver person blir anerkjent som et tydelig individ. HBU bestreber seg på å ikke bare utvikle hver student akademisk, men også åndelig, fysisk og relasjonelt. Med en gjennomsnittlig klassestørrelse på 25 får de mer enn 3000 studentene ved HBU den personlige oppmerksomheten de ønsker og trenger.

Den vakre 100 mål store campus ligger bare få minutter fra byens blomstrende sentrumsdistrikt, og mulighetene for jobber, praksisplasser og moro omgir den. Universitetet har en veldig variert studentmasse, med en etnisk sammensetning som ligner den i Amerikas fjerde største by. Selv om HBU er en kristen institusjon, er en rekke andre verdensreligioner representert i studentmassen, noe som øker institusjonens mangfold.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Houston

    Fondren Road,7502, 77074, Houston

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål