Keystone logo
© Carrianna Field
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Introduksjon

Forretning, turisme og gjestfrihet er de høyeste sysselsettingsgeneratorene, men de krever også kvalitetsarbeidskraft. Med dette i bakhodet tilbyr HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​en rekke studieprogrammer innen Business, Tourism and Hospitality Industry.

Blant skolens mål er:

 • Å produsere høy kvalitet på forskning, og legger vekt på både samfunns- og næringsbehov.
 • Å utvikle og tilby etterutdanning, bachelorgrad, diplom og sertifikatprogrammer selvstendig og i samarbeid med nasjonale og internasjonale institusjoner / organisasjoner / industri.
 • Å tilby kapasitetsopplæringsprogrammer, opplæringsprogrammer, entreprenørutviklingsprogrammer og ledelsesutviklingsprogrammer for ulike nivåer, uavhengig og i samarbeid med nasjonale og internasjonale institusjoner / organisasjoner / industri.

Alle deres programmer ble utviklet i samråd med eksperter fra turistsektoren, bransjeforeninger og akademikere. Alle fakultetets medlemmer av skolen er fullt kvalifiserte og erfarne i flere virksomheter, markedsføring og turisme-relaterte områder som bedriftsadministrasjon, digital markedsføring, hotellledelse, F

HTL tar sikte på å skape den perfekte blandingen av kunnskap, praktisk erfaring og relevans for å utstyre sine studenter med selvtillit og ferdigheter de trenger for å komme videre i arbeidsverdenen. Ikke bare er ansettelsesevner innebygd i hvert kurs, men den bransjebegrensende fremtidige karrieren og arbeidstjenesten gir hjelp og råd, kurs og arbeidserfaring for å hjelpe studentens CVer skille seg ut fra pakken.

FASILITETER

Skolen har to universiteter: en av dem ligger i Barcelonas sentrum, en annen i Valencia sentrum.

Akkrediteringer / Partnerskap

HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​er en privat utdanningsinstitusjon akkreditert av Barcelona og Lloret de Mar byrådene. De samarbeider tett med Girona University, European University Miguel de Cervantes, Artesis Plantijn Antwerpen School. De er en samarbeidende utdanningsinstitusjon med hotellgaller i Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Skolen er akkreditert av Instituto Cervantes, statlig institusjon av spansk språk for utlendinger som eksamenssenter for SIELE eksamener. Deres studieplaner inkluderer spanskprosjektmodulen for DELE en SIELE-eksamen av noen av 5 tilbudte nivåer fra A1 til C1.

69114_Accreditations.jpg

LÆRERE

HTLs lærere, instruktører, spesialister og assistenter følger kjerneverdiene til deres institusjon.

Læring: De støtter studentens suksess, tilgang til utdanning, hensiktsmessig bruk av teknologi, utvikling av leseferdighet, kommunikasjon og utveksling av ideer på tvers av disipliner og steder, utforskning og anvendelse av ny tanke og utøvelse av livslang læring.

Oppdagelse: Gjennom jakten på gratis henvendelse fremmer de et varig læringsmiljø.

Engasjement: De verdsetter kontinuerlig samarbeid med sine partnere i utdanning, med lokalsamfunn i deres region og med kolleger over hele verden.

Oppnåelse: de tror på sine lærers potensial og er forpliktet til å fremme deres studenter, fakultet, ansatte og alumneres eksellens og suksess.

Mangfold: de verdsetter det menneskelige mangfoldet i alle dens dimensjoner og er forpliktet til å opprettholde læring og arbeidsmiljøer som er likeverdige, varierte og inkluderende.

Feiring: de feirer prestasjonene fra sine studenter, fakultet, ansatte, alumner og de samfunn de tjener.

Bærekraft: De støtter et sunt bærekraftig miljø gjennom progressiv operasjonell praksis og fremme miljøbevissthet.

69151_CitiesInSpain.jpg

BARCELONA SCHOOL FACILITIES

Byen Barcelona er lagt ut i en grand stil og er det perfekte stedet å studere. Med sin privilegerte beliggenhet mellom Middelhavskysten og snødekte fjell, og uovertruffen fasiliteter for turisme, sport og utendørsaktiviteter, er det lite rart at så mange av elevene har valgt å flytte til Barcelona. Å være lokalisert i sentrum av byen har gjort det mulig for HTL International School å tilby et omfattende utvalg av utmerkede fasiliteter for å skape den pedagogiske prosessen fokusert på personlig profesjonell læring.

Hos HTL International School har de to store universiteter: Barcelona og Valencia. På skolen kan studentene nyte de store klasseromene på campus, gratis internettilgang, nettbaserte læringsfasiliteter, datalaboratorier for eksamenstrening, biblioteker og et kommunikasjonsferdighetsrom. I tillegg er Barcelona-skolen omgitt av et stort antall sightseeingsteder, restauranter, sportsanlegg, transportnett, bystrender, museer, teatre og shoppinggater.


VALENCIA SCHOOL FACILITIES

Valencia er verdt å leve i ikke bare på grunn av paella. Dette er den tredje store byen i Spania og hoveddestinasjonen for både kultur og fritidsturisme. Vårt campus ligger i det enkle sentrum, slik at du kan kombinere alle typer turisme med studiene.

På HTL International School har vi to flotte campus: Barcelona og Valencia. På skolen kan studentene nyte våre store klasserom, gratis internettilgang, nettbaserte læringsfasiliteter, datalaboratorier for eksamener, biblioteker og et kommunikasjonsferdighetsrom. Takket være beliggenheten kan Valencia campus gi deg mange muligheter. Fra kulturelle attraksjoner til de late dager på stranden, som kan nås med en direkte buss fra skolen.

Steder

 • Barcelona

  Carrer Diputación 282, 08009, Barcelona

 • Valencia

  Calle Cotanda 1, 46002, Valencia

  • Madrid

   Calle Santa Brígida 23, 28004, Madrid

   Spørsmål