Keystone logo
Hult

Hult

Hult

Introduksjon

For de som er laget for å gjøre

Mer enn en ideell handelshøyskole, Hult er et dynamisk flerkulturelt samfunn som utdanner, inspirerer og kobler sammen noen av verdens mest fremtidsrettede forretningstalenter. Vi snur den tradisjonelle tilnærmingen til utdanning ved å bruke læringserfaringer for å transformere studentenes ferdigheter fra det øyeblikket de slutter seg til oss, til det til en eksepsjonell forretningsmann, fra det øyeblikket de blir ferdige.

Vi er på et oppdrag om åvære verdens mest relevante handelshøyskole.

Vi mener at en handelshøyskole skal gi deg så mye mer enn en grad. Utdanning handler om transformasjon. Studentene ønsker ferdigheter som vil forandre livene deres. Arbeidsgivere vil ha nyutdannede som vil forandre virksomheten deres. Samfunnet vil ha virksomheter som vil forandre verden. Som all endring starter det med handling.

Ved å fokusere på hva elevene våre kan gjøre i den virkelige verden, i stedet for teorien de studerer i klasserommene, prioriterer vi de ferdighetene og tankesettene som er mest relevante for å få til endring akkurat nå – i karrieren til den enkelte, bedriftene de jobber. i, og samfunnet de lever i. Denne troen på learning by doing går utover en pedagogisk filosofi; det er den styrende kraften bak hvert program vi tilbyr, hvert kurs vi lager, og hver klasse vi kjører.

De som er laget for å gjøre, kommer til Hult fra hele verden for å:

Gjør utfordringer

Kreativ problemløsning og samarbeid er avgjørende for personlig og profesjonell suksess. Studentene våre øver kontinuerlig på det de skal gjøre på arbeidsplassen, slik at de bygger et relevant kompetansesett som gjør dem i stand til å ta på seg enhver utfordring de kan møte etter endt utdanning. Det er dette – kombinert med deres klare holdning, naturlige nysgjerrighet og internasjonale syn – som gjør våre nyutdannede så etterspurte hos arbeidsgivere over hele verden.

Gjør globalt

Å lykkes i internasjonal virksomhet handler om tverrkulturell forståelse. Nedsenket i en smeltedigel av 141 nasjonaliteter på tvers av et globalt campusnettverk, trives Hult -kandidater ikke bare i et internasjonalt miljø. de vet hvordan de skal utnytte det for å oppnå resultater. Studentene våre bygger et globalt nettverk ved å samarbeide med klassekamerater fra hele verden – potensielle partnere, investorer og kontakter er overalt. Vi spesialiserer oss på å hjelpe internasjonale studenter med å finne internasjonale jobber. Klasse av 2020 Hult -kandidater ble ansatt ved 450 forskjellige selskaper i 75 land.

Gjør vekst

Vi tar sikte på å hjelpe elevene til å være den beste versjonen av seg selv og bli de spenstige, selvbevisste, etiske lederne fremtiden trenger. Slik at de kan fortsette å forbedre ikke bare sine egne liv, men næringslivet og samfunnet som helhet. Endring stopper aldri, og ingen av dem bør lære. Enten kandidatens mål endres eller deres bransje gjør det, gjør alternativene våre for livslang læring dem i stand til å komme tilbake til Hult hvert år for resten av karrieren for å holde seg oppdatert og relevant – alltid.

Vår misjonserklæring:

Vi streber etter å være den mest relevante handelshøyskolen i verden. Vårt oppdrag er å ha en positiv innvirkning på enkeltpersoner og organisasjoner ved å transformere deres ledelsespraksis. Vi gjør dette ved å bruke vår globale rekkevidde, være kreative, gründer og banebrytende. Vi bidrar også til bærekraftig vekst, og hjelper ledere med å integrere kommersiell suksess og sosial velvære. På den måten håper vi å være den foretrukne handelshøyskolen for eksisterende og ambisiøse ledere.

Spillskiftende samarbeid og partnerskap

Et banebrytende samarbeid

Vi tilbyr vår unike utdanning til det ledende firmaet – Ernst & Young (EY). Vi leverer nå tre bedriftsprogrammer til EYs 312 000 ansatte i over 150 land – EY Tech MBA innen Hult (2020), EY Master's in Business Analytics innen Hult (2021), og EY Master's in Sustainability av Hult (2022). Våre innovative læringsmodeller er utviklet for å hjelpe studenter og arbeidsgivere med å holde seg relevante i et forretningsmiljø i stadig endring. Dette er bare starten på å hjelpe flere bedriftspartnere med å forberede seg på morgendagens utfordringer.

Brown Business Boot Camp

Samarbeid for fortreffelighet

Vi samarbeider med Brown University for å gjøre vår praktiske, virkelige tilnærming til forretningsutdanning tilgjengelig for Brown-studenter. Undervist av fremragende fakulteter fra begge skolene, er Business Boot Camp en intensiv, oppslukende reise inn i Hult s kjennetegnende læring-ved-gjøre-opplevelse.

Strengt relevant forskning

Styrken vår ligger i å oversette banebrytende tenkning til praksisene som ligger til grunn for programmene våre for å hjelpe organisasjoner med å prestere på høyeste nivå og være i forkant av spillet.

Forskningen vår faller inn i to temaer, som gjenspeiler vår eksisterende forskningsfremgang og også utnytter skolens differensierende fordel som en unik internasjonal institusjon, med studenter og fakulteter som kommer fra og underviser i forskjellige deler av verden som et enkelt samfunn.

Creating Disruption fremhever strategiene som forutser, former og reagerer på endringer i internasjonale markeder. Hvilke lokale eller globale hendelser, teknologi eller scenarier muliggjør eller utløser en ny strategi? Hvordan konstrueres, kommuniseres og implementeres strategier? Hvor godt fungerer spesifikke strategier, spesielt i multinasjonale miljøer? Hvordan kan strategier som er vellykkede i ett marked utnyttes i et annet marked som kan være halvveis rundt om i verden?

Transforming Behavior er relatert til kontinuerlig forbedring av organisatoriske og personlige ledelsespraksis. Dette innebærer en streng datadrevet vurdering av intervensjonene og programmene som genererer den største langsiktige forbedringen i atferden til enkeltpersoner, lag og organisasjoner i forretningsmiljøer globalt.

Effektiv utdanning med Hult -prisen

Verdens største pris for sosial innvirkning

Hos Hult tror vi at virksomheten har makten og ansvaret for å endre liv til det bedre. Hult -prisen er en verdensomspennende studentkonkurranse som utfordrer universitetsteam til å løse de mest presserende globale problemene med levedyktige forretningsideer.

Hult -prisen deles ut i samarbeid med FN. Finalistene stiller til et anerkjent panel av dommere som består av globale bedriftsledere, tankeledere og endringsskapere. Teamet med forretningsideen som har potensialet til å ha størst effekt, mottar USD 1 millioner dollar og støtte for å gjøre ideen sin til virkelighet.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

Steder
 • Boston

  1 Education Street, , Boston

  • San Francisco

   1355 Sansome Street, , San Francisco

   • London

    37-38 John St, , London

    • Dubai

     Hult Dubai Campus Dubai Internet City, , Dubai

     • Shanghai

      4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, , Shanghai

      • New York

       41 Cooper Sq #901, , New York

       Spørsmål