Keystone logo
National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

Introduksjon

The School of Humanities oppfordrer interesse og forskning i mange tverrfaglige områder med programmer som spenner fra Kultur og kolonialisme til irske studier, engelsk, historie, filosofi eller gammelirsk til Film og Digital Media. Ferdighetene til kritisk analyse, problemløsning og andre overførbare ferdigheter er oppnådd gjennom våre innovative undervisningsprogrammer. Dermed nyutdannede er utstyrt for å bli ansvarlige borgere og verdsatte medlemmer av samfunnet.

Om universitetet

Med over 17 000 studenter og mer enn 2400 ansatte, har NUI Galway en fremragende rykte for undervisning og forskning fortreffelighet.

Vårt omdømme

NUI Galway har tjent nasjonal og internasjonal anerkjennelse som et forsknings-ledede universitet med en forpliktelse til topp kvalitet teaching.

Vår Campus

Vår campus har blitt forvandlet gjennom det siste tiåret gjennom vår € 400 millioner kapital program. Med over 90 bygninger på 105 hektar land, er Universitetet midt i hjertet av byen Galway.

Hvordan vi er Unique

Fra vår posisjon i utkanten av Europa, vi nå ut til hele verden, og vi har den mest mangfoldig studentmasse i Irland. Irsk språk og kultur, samt frivillig arbeid og samfunnet oppsøk spille en sterk rolle i student erfaring her.

Den irske språk

Språket har en unik posisjon i University, hovedsakelig på grunn av sin nærhet til Connemara Gaeltacht - den største irske talende regionen i Irland.

Vår historie

Fra dronningens College til National University of Ireland, er universitetets fortid sammenvevd med historien til Galway og Ireland.

Studenter I tillegg til tradisjonelle fag som engelsk, historie og filosofi, er studenter i humaniora tilbys også muligheter til å utvikle områder av interesse som Irish Studies, journalistikk, kreativ skriving, Film eller Drama og teatervitenskap. Vårt utvalg av studieprogrammer kombinerer tradisjonelle estetiske fag med disse specialisms og dermed gi et ekstra element til studenten kvalifisering.

Postgraduates Vår skole har et pulserende student fagmiljø med over 120 doktorgradsstudenter. Studentene er matchet med en veileder i deres område av interesse og har tilgang til gode arkiv ressurser og et bredt fagmiljø. Mange interaktive konferanser, samarbeid og initiativ tar sted hvert semester fremme et dynamisk fellesskap av forskere.

I tillegg Humaniora har tjueen forskjellige undervist MA programmer som tilbyr mange en bro til PhD forskning eller, spesielt for mer profesjonelt fokusert programmer, økt arbeidsevne. Mange av våre MA programmene tilbys på enten heltid eller deltid.

Internasjonale studenter Våre engelsk, historie og filosofi kurs er populært blant internasjonale studenter med et par hundre hvert år å ta klasser. Vår lille gruppe klasser tillate utveksling av ideer og deling av ulike kulturer. De fleste av våre undervist MA programmene har en kohort av internasjonale studenter som skaper en interessant dynamikk og blanding av perspektiver i klassegruppene.

Steder

  • Galway

    c/o School of Humanities, Galway, University Road, , Galway

    Spørsmål