Keystone logo
Hungarian University Of Fine Arts Master i grafikkavdeling / fordypning i grafisk kunst
Hungarian University Of Fine Arts

Master i grafikkavdeling / fordypning i grafisk kunst

Budapest, Ungarn

Request duration

Engelsk, Ungarsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Videregående utdanning innen spesialisering i grafisk kunst fokuserer på det teoretiske grunnlaget og praktisk anvendelse av autonome, grafiske og funksjonelle grafiske sjangre.

Undervisning i tegning i løpet av de første fire semestrene kombineres med kurs som introduserer studentene til det grunnleggende om tradisjonelle trykkemetoder med intensive workshopoppgaver.

I løpet av sin spesialiserte opplæring former studentene, under koordinering av instruktører, sitt grafiske program etter eget skjønn for å dekke deres personlige behov. Et diplomarbeid utarbeidet i løpet av det femte året - som kan bestå av gratis tegning, en serie produsert med reproduksjonsteknikk, en mappe med tegninger, illustrasjoner eller grafisk installasjon - tjener til å måle kandidatens ferdigheter i feltet.

Takket være den pågående utviklingen av avdelingsverksteder har vi alt det nødvendige apparatet på plass for avlastningstrykk, intaglio-utskrift og planografi. Serigrafibutikken bruker de nyeste, miljøvennlige teknologiene. Disse fasilitetene suppleres av et velutstyrt fotolaboratorium og datamaskinarbeidsstasjoner. Kondor Béla Gallery, som drives av avdelingen, gir et hjem for månedlige grafiske utstillinger.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Mastergrad i grafisk design og kommunikasjon
    • Valencia, Spania
  • Master i grafisk design
    • Poole, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • MA i design (grafisk design)
    • Johannesburg, Sør-Afrika