Keystone logo
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Introduksjon

Den University of Applied Sciences Ludwigsburg spesialiserer seg på utdanning av ansatte i offentlig forvaltning. de ca 2500 studenter av universitetet blir undervist av en rekke professorer og forelesere. De to fakulteter,

Ledelse og jus Skatt og Business Law

tilbyr fire Bachelor grader og to herre grader. Over 98% av alle opprinnelig registrerte studenter fullfører sin valgte studiet.

Nyutdannede avsluttende bachelorstudier er i stand til å anvende kunnskap og ferdigheter i et profesjonelt miljø. Den didaktiske konseptet oppfordrer vitenskapelig arbeid, og er utformet for å gi nyutdannede en følelse av ansvar i forbindelse med et fritt demokratisk og sosial rettsstat. Programmene sette studentene i stand til å utvikle sitt faglige, personlige, sosiale, team-building og forretningsmessige ferdigheter.

Et skille karakteristisk for bachelorstudiene er kombinasjonen av faglig arbeid og praktisk erfaring i form av trainee i offentlig forvaltning på statlig og kommunalt nivå. Små kollokvier sikrer god støtte kan gis til enkeltstudenter ved professorer og forelesere. Søkere til bachelorstudier må ha en gyldig generell studiekompetanse (f.eks A-levels).

Den UNIVERSITET tilbyr to masterprogrammer: The fulltids Master program i European Public Administration forbereder kandidatene for en karriere i ledende sivil tjeneste stillinger. De Master of Public Management er en Deltidsstudiet med et spesielt fokus på ledelse, og er designet for forvaltningsansatte som søker en senior lederstilling.

Steder

  • Ludwigsburg

    Hochschule für öffentliche Verwaltung und Finanzen Ludwigsburg, Postfach 0489

    Spørsmål