Keystone logo
IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

Campus funksjoner

Velkommen til IAAD.s Turin Campus, et ekstraordinært knutepunkt for kreativitet som ligger i hjertet av den fengslende byen Torino. Gå inn i en verden hvor design blomstrer, innovasjon blomstrer og inspirasjon kjenner ingen grenser.

Fra romslige klasserom fylt med naturlig lys til fullt utstyrte laboratorier med toppmoderne verktøy, er hvert hjørne laget for å tenne fantasien din og gi deg mulighet til å bringe visjonene dine ut i livet.

Når du utforsker campus, vil du finne deg selv midt i en livlig atmosfære full av energi og entusiasme. Delta i livlige diskusjoner med medstudenter, utveksle ideer i våre fellesområder, og samarbeid om innovative prosjekter. Campusen vår fremmer en følelse av fellesskap, oppmuntrer til interaksjon og krysspollinering av ideer blant studenter fra ulike designdisipliner.

På vår campus finner du:

 • et fysisk og virtuelt bibliotek for konsultasjon av tekster og magasiner, et bibliotek for digital design, tilgang til Material Connexion designplattform og til tekstilsamlinger;
 • multimedialaboratorier med kapasiteter fra 25 til 31 arbeidsstasjoner;
 • modelllaboratorier med alle nødvendige verktøy for å lage mock-ups, modeller og prototyper, med støtte fra en laboratorieassistent som vil veilede deg;
 • motellaboratorier med skjærebord, mannekenger, symaskiner, stoffprøver og alt av verktøy som trengs for våre kurs og prosjekter;
 • foto- og VR-laboratorier for undervisningsaktiviteter og for å lage individuelle prosjekter.

Utenfor campusmurene venter den fortryllende byen Torino. Torino er gjennomsyret av rik kulturarv og er en smeltedigel av historie, kunst og design. Fordyp deg i byens arkitektoniske vidundere, fra storheten til det kongelige palasset til den ikoniske Mole Antonelliana. Utforsk Torinos sjarmerende gater, omkranset av sjarmerende kafeer, travle markeder og skjulte perler som venter på å bli oppdaget.

Torino har en spesiell plass i designverdenen som fødestedet til italiensk bildesign. Når du krysser byen, vil du bli betatt av arven etter bilinnovasjon som gjennomsyrer gatene. Fra slanke superbiler til revolusjonerende prototyper, ånden av fortreffelighet i bilindustrien er påtakelig, og inspirerer deg til å flytte grenser og redefinere fremtiden for transportdesign.

Ved IAAD. Torino, vi forstår verdien av forbindelser. Campusen vår fungerer som en bro mellom akademia og industri, og gir unike muligheter for samarbeid med anerkjente designbedrifter og innflytelsesrike industriledere. Gjennom praksisplasser, workshops og gjesteforelesninger får du sjansen til å samhandle med fagfolk som former designlandskapet, får uvurderlig innsikt og bygger et nettverk som vil drive karrieren din fremover.

IAAD. Torino er ikke bare en institusjon – det er en inngangsport til uendelige muligheter. Vi inviterer deg til å legge ut på en transformativ designreise hvor du vil utløse ditt fulle potensial, guidet av et team av erfarne mentorer og omgitt av et levende fellesskap av likesinnede kreative. Oppdag synergien til campusplassene våre, fordyp deg i Torinos kunstneriske billedvev, og omfavn det ekstraordinære.

Velkommen til IAAD. Torino, hvor designdrømmer blir virkelighet!

  Stipend og finansiering

  STIPEND TIL BACHELORKURS

  IAAD . tilbyr førsteårsstudenter økonomisk støtte basert på inntekt, motivasjon og egnethet.

  Bidraget gir delvis fritak for den årlige studieavgiften. De økonomiske kvalifikasjonene er basert på inntekt og formue til studentens familie.

  Studenter kan sende en kopi av sitt gyldige ISEE-sertifikat fra universitetet i løpet av søknadsfasen, senest på datoen for opptaksprøven de har tenkt å ta.

  STIPEND TIL MASTER

  IAAD . støtter studenter med stipend som delvis dekker deres utgifter til masterkurset og med subsidierte lån for å fortsette studiene.

  nb: antall tilgjengelige stipender er alltid lavere enn etterspørselen, så det er viktig å huske på at de fleste stipendene er basert på kommisjonens evaluering av visse kvalifikasjoner, inkludert:

  • personlig portefølje;
  • pedagogiske kvalifikasjoner og grader;
  • profesjonell erfaring.

  Kommisjonens evaluator vil gi tilgjengelige stipend etter eget skjønn.

  IAAD . gir stipend på 50% av studieavgiften.

  Stipendene vil bli tildelt kandidater som har mottatt sin aksept til masterprogrammet på e-post.

  Steder

  • Turin

   IAAD Via Pisa 5 , 10152, Turin

  Spørsmål