Keystone logo
© BIMM University
The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

Introduksjon

På ICMP, har vi alltid fokusert på behovene og potensialet for den enkelte student, slik at utdanningen vi tilbyr er skreddersydd og personlig, og gir deg den beste muligheten for suksess i svært konkurransedyktig og utfordrende miljø av musikkbransjen.

Opprinnelig

Vi er svært stolte av vår historie og kulturarv, stykke i musikkutdanningssektoren. I løpet av de 30 årene vi har vært undervisning, har vi fått et rykte for kvalitet, dyktighet og suksess, og som et resultat, har tusenvis av studenter valgt å studere hos oss, noe som gjør ICMP utgangspunktet for sin karriere innen musikk. ICMP ble grunnlagt i 1986 som Guitar Institute og Basstech, og var den første institusjonen for å gi relevant, praktisk og faglig opplæring for moderne musikere. Likevel, mens navnet og identiteten til ICMP har naturlig utviklet seg over tid, den underliggende fokus på behovene til studentene har aldri endret. Som et resultat, kan ICMP nyutdannede nå bli funnet å lage vellykkede karrierer over hele verden - å spille, utføre, og skape eller undervisning musikk, både i sine hjemsteder og på noen av verdens største scener.

Dette året på ICMP, feirer vi vårt 30 år for å utvikle og levere relevant, høy kvalitet kurs for musikkstudenter. Vi var pionerer undervisningsmetoder, pensum struktur og filosofi som nå har blitt målestokken for samtidsmusikk utdanning. Vår undervisning fakultetet, vår største ressurs, har alltid vært uovertruffen i Storbritannia, og faktisk noe annet sted i verden. Vår beliggenhet i London står sentralt i vår evne til å gi studentene et utrolig utvalg av muligheter til å vise frem sitt talent og bygge sine nettverk, og vår inspirerende læringsmiljø gir deg den perfekte muligheten til å utvikle dine ferdigheter og kunnskaper i forberedelse til en vellykket karriere i musikk.

nyskapende

ICMP var den første til å tilby heltids programmer for studenter av samtidsmusikk, og vi fortsetter å innovere og utvikle vår bestemmelse. Denne enestående erfaring betyr at våre studenter tilegne seg teknikker for å uttrykke seg, til verktøyene overleve i bransjen, og evnen til å gjøre givende karriere som spiller, utøvere, lærere, industriledere, entreprenører og mer.Uavhengig

ICMP er en uavhengig leverandør av musikk utdanning. I motsetning til andre skoler, er vi ikke i takknemlighetsgjeld til investorer som har kortsiktige forretningsmessige mål å oppnå. Vårt mål er ikke bare å åpne flere og flere sentre og registrere flere og flere studenter. Som et resultat, kan vi ta en svært langsiktig syn på å utvikle og forbedre våre tilbud og standarder for forskning å støtte karriereutvikling av et bredt spekter av håpefulle musikere, kreative artister og musikk gründere. På ICMP, kan du være sikker på at skolen har alltid dine beste interesser på hjertet. Mange steder kan du prøve å kopiere vår formel, men, selvfølgelig, det er bare en ICMP - originale, nyskapende, uavhengig og individ.

HVORFOR VELGE ICMP

Vi forstår at som en aspirerende musiker, låtskriver eller musikk virksomhet entreprenør du har noen vanskelige valg å gjøre når du starter ut på din karriere. Vår misjon er å inspirere, oppmuntre og utruste våre studenter til å lykkes ved å levere relevant og innovativ utdanning av høyeste kvalitet. Og vi har over 30 års erfaring i å tilby kompetanse og kunnskap og dele våre erfaringer med tusenvis av studenter.

En personlig tilnærming til undervisning og læring

Her på ICMP, er hver student veiledet, støttet og verdsatt. Vi samarbeider med deg mot oppnåelse av dine personlige mål. For å gjøre dette, har vi ulike støtte elementene på plass, inkludert individuelle læreplaner, en innledende diagnostisk vurdering, målsetting, og råd og veiledning om modul valg. For å forbedre læringsprosessen, tilbyr vi et utvalg av personlig støtte, inkludert små klasse størrelser; personlige veiledere; drop-in-økter; personlig sysselsetting og industri råd; ubegrenset gratis wifi; elektronisk tilgang til kursmateriell gjennom en egen studentportalen; direkte tilgang til ytelse og jobbmuligheter; læringsstøtte fra Wellbeing team; muligheter til å få kontakt med studentrepresentanter; og øvingslokaler som kan bestilles gratis.

Koblet til Londons livlige musikkscene

Når du starter en karriere innen musikk, er det udiskutabelt at London er stedet å være. I tillegg til å være en av de mest spennende og pulserende byene i verden, London er i hjertet av den globale musikkbransjen. Det er hele tiden i forkant av musikk, definere populærkulturen over hele verden, og tilbyr enestående muligheter til å gjøre de rette kontaktene. ICMP London-plassering er en ressurs, så betyr det at våre elever er i det beste stedet å starte og trives i sine musikalske karrierer.

Koblet til musikkbransjen

Vi har en enestående nettverk av musikkbransjen tilkoblinger, og vi er stolte av den suksessen som ICMP nyutdannede oppnå. Vi er koblet til alle de store plateselskapene, utgivere, arrangører og forvaltningsselskaper som er aktive i London, og vi gjør disse kontaktene tilgjengelig for alle våre studenter. Helt fra dag én, tilbyr vi et bredt spekter av støtte og muligheter for våre studenter og nyutdannede, og gir deg best mulig utgangspunkt for å oppnå dine mål.


Kreativ og inspirerende læringsmiljø

Vi er forpliktet til å investere i best mulig undervisning og læringsmiljø for våre studenter, med det nyeste utstyret alltid tilgjengelig. Uansett kurs du velger å følge, vil du finne fasiliteter og utstyr du trenger for å nå dine mål, sammen med inspirerende undervisning og en personlig tilnærming til læring. Viktigere, kan alle ICMP studenter utnytte våre fasiliteter for personlig trening, gratis, utenfor timetabled timer, og vi er åpen syv dager i uken.Meget erfarne veiledere og industri utøvere

Det er viktig for oss at våre studenter lærer av dem som kan tilby dem råd basert på virkelige erfaringer. Vi vet for et faktum at studentene er mer sannsynlig å lykkes i sine karrierer når undervisningen de mottar blir levert av lærere som har en praktisk forståelse av musikkbransjen. Derfor har våre lærere er ikke bare kvalifiserte og erfarne lærere og akademikere, men også svært erfarne musikk fagfolk, artister og musikk forretningsforetak i sin egen rett. De bringer alt dette kunnskap og erfaring, samt sine egne omfattende industrikontakter, til klasserommet, og gir ICMP studentene en unik innsikt i bygningen og opprettholde en karriere i musikkbransjen.

Høye kontakttimer og små klassestørrelse

Vi forstår at for å levere en personlig opplevelse for våre studenter, må vi jobbe hardt for å holde klassen størrelser små og kontakttimer høy. På en ICMP kurset derfor vil du ha nytte av noen av de høyeste kontakttimer tilbys hvor som helst i Storbritannia høyere utdanning, og enten 1-1 eller liten gruppe opplever du vil bli behandlet som et individ, og har betydelig tilgang til råd og veiledning.

Fellesskap av likesinnede mennesker

På ICMP, kan vi tilby våre studenter et samarbeids og pleie miljø, utfordrende og støtte deg til å oppnå best mulig. Vi sikrer våre studenter føler de er en del av et fellesskap, og har muligheter til å bygge relasjoner og engasjere med likesinnede musikere. Vi gir deg et bredt spekter av aktiviteter som å engasjere som masterclasses og konserter, turer og arrangementer, klubber og sosiale aktiviteter. Vi arrangerer også hus-deling arrangementer og velvære aktiviteter. Din student reise på ICMP vil se deg bli en del av et globalt fellesskap innenfor en av de mest mangfoldige og flerkulturelle byer i Storbritannia, og du vil ha muligheten til å blande seg med folk fra alle bakgrunner, få tilgang til spennende muligheter, og virkelig fordype deg i musikkscenen.

Anerkjent, viste seg og respektert institusjon for høyere utdanning

Vår kvalitet og akkrediteringer er uten sidestykke i verden av moderne musikk utdanning. ICMP er viden respektert som en erfaren og anerkjent leverandør av høyere utdanning; forstår vi at alle håpefulle musikere trenger en seriøs og erfaren partner for å realisere sine personlige musikalske mål og ambisjoner. I 30 år har studenter vært å velge ICMP som utgangspunkt for sine egne karrierer - og du kan også!

Kvalitet og akkrediteringer

ICMP er en respektert og akkreditert medlem av den britiske høyere utdanning kvalitet samfunnet. Vi er en del av en liten og eksklusiv gruppe av leverandører som kan bruke Quality Assurance Agency 'UK Kvalitetssikret' kite mark, og gir deg den tryggheten at ved å velge ICMP er du velge en institusjon som har vært kvalitet testet på samme måte som alle andre universitet.

Steder

  • London

    Foundation House 1A Dyne Road London NW6 7XG, NW6 7XG, London

    Spørsmål