Keystone logo
Idaho State University College of Science and Engineering

Idaho State University College of Science and Engineering

Idaho State University College of Science and Engineering

Introduksjon

Vårt oppdrag

College of Science and Engineering gir studentene en omfattende utdannelse for å forberede seg på karrierer innen matematikk, naturvitenskap, ingeniørfag og relaterte felt som utdanning og helseprofesjonene. Dette oppnås ikke bare gjennom trening i klasserommet, men spesielt gjennom laboratorie-, prosjekt- og feltbasert instruksjon. Vitenskapelig forskning er en integrert del av vårt oppdrag som et middel til å lære studentene å være originale og kritiske tenkere, samt forbedre vår verden gjennom oppdagelse og oppfinnelse.

Studieprogrammer

Høgskolen inkluderer syv avdelinger: Biologisk vitenskap, kjemi, geofag, matematikk og statistikk, sivil- og miljøteknikk, maskinteknikk og fysikk og kjerneteknikk og elektroteknikk. Høgskolen leder også informatikkprogrammet ved Institutt for informatikk og informatikk. Hver avdeling tilbyr en rekke grader som er relevante for disiplinen, inkludert lavere bachelor i naturvitenskap (BS) og bachelor i kunst (BA) grader samt kandidatgrad i Master of Science (MS) og doktorgrad (DA, Ph.D) grader . De individuelle styrkene til disse avdelingene og gradene samles for å skape et høyskole som fører til innovasjon, vekst og, viktigst av alt, suksess for studenter.

Forskning og utvikling

College of Science and Engineering er stolt av sin forskningsarv. Fra genetikk til planetarisk leting, fra materialvitenskap til atomreaktorer, gjør fakultetsledede forskerteam nye funn som forbedrer vår livsstil og styrker økonomien. Forskningen vår foregår i dusinvis av laboratorier, bruker kraftige databehandlingsressurser og sprer seg over en enestående feltinnstilling i de nordlige Rocky Mountains. Vi tiltrekker mer enn 8 millioner dollar årlig i forskningsmidler og samarbeider ofte med næringslivet for å løse problemer av lokal og regional interesse. Nyutdannede studenter er en viktig del av forskningsarbeidet vårt, og hundrevis av studenter benytter seg også av muligheten til å starte forskerkarrieren.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Pocatello

    South 8th Avenue,921, 83209, Pocatello

    Spørsmål