Keystone logo
Brussels School of Governance (BSoG)

Brussels School of Governance (BSoG)

Brussels School of Governance (BSoG)

Introduksjon

Brussels School of Governance (BSoG) er alliansen mellom Institute for European Studies VUB (Vrije Universiteit Brussel) og Vesalius College (VeCo). I flere tiår har begge institusjonene opparbeidet seg et godt rykte som frontløpere innen utdanning, forskning og akademiske tjenester på den internasjonale scenen. BSoG gir en unik pedagogisk opplevelse, i henhold til vår STEP-tilnærming: våre programmer er student-sentrerte, har en solid teoretisk base, deres pedagogiske fortreffelighet er garantert, og de er sterkt praksisorienterte. Det gjør skolen vår til et fremtredende knutepunkt for studiet av europeisk og global styring, fra BA helt opp til PhD-nivå.

Innenfor Alliance School of Governance-alliansen er alle Institutt for europeiske studier og Vesalius College-programmer godkjent av den nederlandske flamske akkreditasjonsorganisasjonen (NVAO).

BSoGs tverrfaglige forskningsaktiviteter fokuserer på noen av de mest presserende styringsutfordringene for politiske beslutningstakere i Europa så vel som andre steder i verden i årene som kommer. De dekker fire brede politikkområder: bærekraftsovergangen; virkningen av migrasjon på europeisk, nasjonal og regional identitet; endringene i politisk og militær konkurranse mellom stormaktene og deres implikasjoner for europeisk militært forsvar og diplomati; og måten nye digitale teknologier utfordrer eksisterende organisasjons- og ledelsesvaner og rutiner, stiller spørsmål ved utdanning og deltakende demokrati bredere definert.

På Brussels School of Governance ønsker vi å tilby studentene våre ikke bare verdifull akademisk forberedelse, men også muligheten til å teste karrieremuligheter, få praktisk erfaring og bygge relasjoner med fagpersoner og organisasjoner i deres interesseområder, før de oppgraderer. Etter endt utdanning sikrer BSoG-studenter vanligvis stillinger i ulike offentlige og private institusjoner og organisasjoner over hele verden, for eksempel europeiske og internasjonale institusjoner, offentlige administrasjoner, teleselskaper, finansinstitusjoner, advokatfirmaer, medieselskaper, etc.

Brussels School of Governance ligger på Pleinlaan 5 i universitetsdistriktet i Brussel, og har en levende studentstil. Vårt campus er lett tilgjengelig med buss, tog, trikk eller metro, området har alt for å dekke studentenes behov, inkludert rimelige boliger, to kafeterier på campus, biblioteker, banker, butikker, markeder, restauranter, barer, live underholdningssteder, organiserte atletiske aktiviteter og toppmoderne idrettsanlegg.

I 2020 satte den britiske avisen The Guardian vårt universitet i Brussel på nr. 2 på topp 10 av Europas must-see hotspots.

Rangeringer

I 2020 satte den britiske avisen The Guardian universitetsområdet vårt i Brussel på nr. 2 på topp 10 av Europas mest populære hotspots.

Steder

  • Brussels

    Institute for European Studies (IES) Vrije Universiteit Brussel Pleinlaan 2

    Spørsmål