Keystone logo
IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Introduksjon

IFA Paris - Den internasjonale mote skolen for design og næringsliv

Med 1200 studenter som er påmeldt sine "Bachelor- og Master / MBA-programmer på" Paris-, Shanghai- og Istanbul-campusene, IFA Paris den franske mote- og luksusarven, samt følelsen av innovasjon og egnetheten til å jobbe som et team i et internasjonalt miljø.

Våre 3000 studenter som representerer mer enn 50 forskjellige nasjonaliteter har integrert suksess i mote- og luksusverdenen.

Mottoet vårt: blomstrer kreativiteten din, del vår lidenskap for dyktighet.

For mer informasjon om campusene, programmene og mer, besøk www.ifaparis.com

PARIS SCHOOL

IFA Paris ble opprettet i 1982 for å kombinere fransk motarv med den moderne globaliserte verden. Som det eneste instituttet i Paris som tilbyr alle sine bachelor- og videreutdanningskurs som er undervist på engelsk og fransk, henvender IFA Paris til et høyt internasjonalt studentorgan fra alle verdenshjørner. International Fashion Academy, bedre kjent som IFA Paris , tilbyr studenter studenterkurs i design og markedsføring, og postgraduate kurs i design, business, kommunikasjon og luksus i et miljø med tverrfaglig samarbeid. Med campus i Paris, Shanghai og Istanbul er IFA Paris i forkant av mote- og luksusundervisning og tilbyr kurs som gjenspeiler bredden av muligheter som er tilgjengelige i denne livlige bransjen.

Nylig flyttet til 18-24 Quai de la Marne, har IFA Paris utsikt over den berømte kanalen og ligger i hjertet av det 19. arrondissementet. Den nye beliggenheten har tredoblet størrelsen på de tidligere akademiske fasilitetene og lagt til omfattende nye fasiliteter som kommer studentene til gode, inkludert større klasserom, en studentsalong og et ressurs- og studiesenter. Bygningen vil også huse flere nye moteverkstedplasser for å imøtekomme praktiske prosjekter

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris har blitt den ledende mote skolen i Kina og er unik i å demonstrere sin dedikasjon til suksess ved å bringe de beste, for det meste franske profesjonelle moteinstruktører. I partnerskap med Shanghai University of Engineering Sciences etablerte IFA Paris sin skole i Shanghai i 2002, den første noensinne kinesisk-franske joint venture i moteopplæring godkjent av den kinesiske regjeringen. IFAs Shanghai-skole tilbyr en unik mulighet til internasjonale studenter som ønsker å få innblikk i verdens raskest voksende mote- og luksusmarked, samtidig som de får samme høykvalitets pensum som læres på engelsk som i Paris. Shanghai er en åpen og utroversig storby og dens oppstigning i rekkene som en motekapital er uten tvil et seriøst emne. Siden den senere perioden av 1800-tallet har Shanghai vært mote senter i Kina. Shanghai-stilen reiste verden på 1920-tallet og 30-tallet og re-dukket opp i dag med mote designere ved hjelp av en blanding av tradisjonelle og moderne ideer for å skape friske motetrender. Bemerkelsesverdig er det landets moderne forbrukere som forvandler Kina til verdens største marked for luksus og high end mote produkter. Shanghai er utvilsomt Kinas mekka for internasjonal mote og luksusindustrien. De fleste utenlandske mote- og smykkermerkene, fra luksus til massemarkeder, regner med mer enn en butikk i byens mange moteforhandlingsdistrikter og store kjøpesentre. Mens luksuriøse biler, 5-stjerners hotell og high-end spisesteder er vanlige severdigheter i byens sentrum, er det også nå en økende interesse for yachter og private jetfly blant Kinas rikeste.

ISTANBUL SCHOOL

Etter å ha blitt etablert i Frankrike og Kina, er IFA Paris moteskole nå også til stede i en av de mest livlige byene som ligger ved krysset mellom Europa og Asia: Istanbul.

IFA Paris er veldig stolte over å samarbeide med et av de mest anerkjente universitetene i Istanbul: Bahçeşehir University .

Campus ved Bahçeşehir University et stort skritt i å oppfylle universitetets oppgave om å bygge en fremtid ut av landets fortid, og etablere et knutepunkt i forretningssenteret i Istanbul, hvor kultur, utdanning og læring møtes for å møte de skiftende behovene til Tyrkia og verden . IFA Paris mener det er et privilegium, samt en fordel for studentene å få det beste ut av det stedet kan tilby.

Å være en av de mest spennende og dynamiske byene i verden, og et mangfoldig sted fullt av museer, gallerier, parker og moderne høyskoler, og er i stand til å gi en scene for de som lengter etter å utforske og utvikle sine egne interesser, og starte en karriere innen mote og luksuriøse forretningsmiljøer.

Bahçeşehir University Continuing Education Center (BAUSEM)

Den institusjonelle visjonen til Bahçeşehir University Continuing Education Center (BAUSEM) er at utdanning er en livslang prosess for et individs selvoppfyllende mekanisme. BAUSEMs ledende prinsipp er å spre livslang læringskultur i samfunnet og øke bevisstheten hos enkeltpersoner om at læring ikke er begrenset innenfor grensene for formell utdanning. IFA Paris og Bahçeşehir University tilbyr karrieremuligheter innen mote og luksus for profesjonelle og for de som er interessert i dette feltet med sine korte opplæringsprogrammer som er opprettet i fellesskap gjennom BAUSEM.

Hvorfor IFA Paris og Bahçeşehir University/BAUSEM -samarbeid?

Slagordet "I hjertet av Istanbul" er egnet for et universitet som Bahcesehir University (BAU) ... Med sitt hovedcampus på kanten av Bosporos i Besiktas begynner hver dag tidlig med rask mobilitet og fortsetter gjennom dagen. Videre er det mulig å møte en hendelse på nesten alle deler av universitetet.

Det første som kommer til å treffe øyet ditt når du går inn på universitetet vårt, er det store antallet utenlandske studenter. Fra USA til Kina, fra Frankrike til Sør -Korea fra et stort geografisk område som strekker seg over tusen utenlandske studenter, studerer ved BAU.

"BAU GLOBAL" gir BAU -studenter en sjanse til å motta utdanning fra svært forskjellige punkter. BAU Global er i stand til å oppnå dette gjennom Berlin, Toronto, Washington DC, Batumi, Kypros, Hanoi, Kyiv, Puebla, Brockwille.

Transport til BAU er ganske enkelt. BAU tilbyr gratis transport til studentene og lærde med sine egne båter mellom to studiesteder i hjertet av Istanbul, Besiktas Nord, Beşiktaş Sør, Göztepe ve Galata. Båtene går fra et område som de gir navnet BAUPORT. Det er et område som er fullt tildelt for bruk av studentene med grøntområder og en utsøkt utsikt over Bosporus. Båtene går til bestemte tider på dagen fra sin egen brygge, og dette gir en hyggelig reise mellom campusene i Besiktas og Galata. Dermed holder studentene seg unna den travle Istanbul -trafikken og nyter havet og frisk luft mens de går fra campus til campus.

For mer informasjon, besøk https://www.ifaparis.com

Campus funksjoner

PARIS SKOLE

IFA Paris ble etablert i 1982 for å kombinere fransk motearv med den moderne globaliserte verden. Som det eneste instituttet i Paris som tilbyr alle sine bachelor- og postgraduate-kurs på engelsk og fransk, henvender IFA Paris seg til en svært internasjonal studentmasse fra alle verdenshjørner. International Fashion Academy, bedre kjent som IFA Paris , tilbyr studenter undergraduate-kurs i design og markedsføring, og postgraduate-kurs i design, business, kommunikasjon og luksus i et miljø med tverrfaglig samarbeid. Med studiesteder i Paris, Shanghai og Istanbul, er IFA Paris i forkant av mote- og luksusutdanning og tilbyr kurs som gjenspeiler bredden av muligheter som er tilgjengelige i denne pulserende industrien.

Nylig flyttet til 18-24 Quai de la Marne, IFA Paris har utsikt over den berømte kanalen og er i hjertet av det utviklende 19. arrondissementet. Den nye plasseringen har tredoblet størrelsen på de tidligere akademiske fasilitetene og lagt til omfattende nye fasiliteter til fordel for studentene, inkludert større klasserom, en studentsalong og et ressurs- og studiesenter. Bygningen vil også huse flere nye moteverksteder for å imøtekomme praktiske prosjekter

SHANGHAI SKOLE

IFA Paris har blitt den ledende moteskolen i Kina og er unik i å demonstrere sin dedikasjon til suksess ved å bringe de beste, for det meste franske profesjonelle moteinstruktører. I samarbeid med Shanghai University of Engineering Sciences etablerte IFA Paris sin skole i Shanghai i 2002, tidenes første kinesisk-franske joint venture innen moteutdanning godkjent av kinesiske myndigheter. IFAs Shanghai-skole tilbyr en unik mulighet til internasjonale studenter som ønsker å få innsikt i verdens raskest voksende mote- og luksusmarked samtidig som de mottar samme høykvalitets pensum undervist på engelsk som i Paris. Shanghai er en åpen og ekstroversiv metropol, og dens oppstigning i rekkene som motehovedstad er uten tvil et alvorlig tema. Siden den senere perioden av 1800-tallet har Shanghai vært motesenteret i Kina. Shanghai-stilen reiste verden rundt på 1920- og 30-tallet og dukket opp igjen i nåtiden med motedesignere som brukte en blanding av tradisjonelle og moderne ideer for å skape friske motetrender. Bemerkelsesverdig nok er det landets moderne forbrukere som forvandler Kina til verdens største marked for luksus- og high-end moteprodukter. Shanghai er uten tvil Kinas Mekka for internasjonal mote og luksusindustrien. De fleste utenlandske mote- og smykkemerker, fra luksus til massemarkeder, stoler på mer enn én butikk i byens mange motebutikkdistrikter og store kjøpesentre. Mens luksusbiler, 5-stjerners hoteller og eksklusive spisesteder er vanlige severdigheter i byens sentrum, er det nå også en økende interesse for yachter og private jetfly blant Kinas rikeste.

ISTANBUL SKOLE

Etter å ha blitt etablert i Frankrike og Kina, er moteskolen IFA Paris nå også til stede i en av de mest livlige byene som ligger ved krysset mellom Europa og Asia: Istanbul.

IFA Paris er veldig stolt over å samarbeide med et av de mest anerkjente universitetene i Istanbul: Bahçeşehir University .

Campus ved Bahçeşehir University er et stort skritt i å oppfylle universitetets oppdrag om å bygge en fremtid ut av landets fortid, etablere et knutepunkt i forretningssenteret i Istanbul, hvor kultur, utdanning og læring møtes for å møte de skiftende behovene til Tyrkia og verden . IFA Paris mener det er et privilegium, så vel som en fordel for studentene sine å gjøre det beste ut av det stedet kan tilby.

Som en av de mest spennende og dynamiske byene i verden, og et variert sted fullt av museer, gallerier, parker og moderne høyskoler, er Istanbul i stand til å tilby en scene for de som lengter etter å utforske og utvikle sine egne interesser, og starte en karriere i mote- og luksusbedriftsmiljøer.

Bahçeşehir University Continuing Education Center (BAUSEM)

Den institusjonelle visjonen til Bahçeşehir University Continuing Education Center (BAUSEM) er at utdanning er en livslang prosess for et individs selvoppfyllende mekanisme. BAUSEMs ledende prinsipp er å formidle livslang læringskultur i samfunnet og øke bevisstheten hos enkeltpersoner om at læring ikke er begrenset innenfor grensene for formell utdanning. IFA Paris og Bahçeşehir-universitetet tilbyr karrieremuligheter innen mote og luksus for fagfolk og for de som er interessert i dette feltet med sine korte opplæringsprogrammer som er laget i fellesskap gjennom BAUSEM.

Hvorfor IFA Paris og Bahçeşehir University/BAUSEM-samarbeid?

Slagordet "At the heart of Istanbul" passer for et universitet som Bahcesehir University (BAU)... Med hovedcampus i utkanten av Bosporos i Besiktas begynner hver dag tidlig med rask mobilitet og fortsetter utover dagen. Dessuten er det mulig å møte en begivenhet på nesten alle deler av universitetet.

Det første som vil slå deg når du kommer inn på universitetet vårt, er det store antallet utenlandske studenter. Fra USA til Kina, fra Frankrike til Sør-Korea fra et bredt geografisk område som strekker seg over tusen utenlandske studenter studerer ved BAU.

"BAU GLOBAL" gir BAU-studenter en sjanse til å motta utdanning fra svært forskjellige punkter. BAU Global er i stand til å oppnå dette gjennom Berlin, Toronto, Washington DC, Batumi, Kypros, Hanoi, Kyiv, Puebla, Brockwille.

Transport til BAU er ganske enkelt. BAU tilbyr gratis skytteltjeneste til studenter og lærde med egne båter mellom to campus som ligger i hjertet av Istanbul, Besiktas Nord, Beşiktaş Sør, Göztepe og Galata. Båtene går fra et område som de gir navnet BAUPORT. Det er et område som er fullt avsatt til bruk for studentene med grøntområder og en utsøkt utsikt over Bosporos. Båtene har avgang til bestemte tider på dagen fra egen brygge og dette gir mulighet for en hyggelig reise mellom campusene i Besiktas og Galata. Dermed holder studentene seg unna den travle Istanbul-trafikken og nyter havet og den friske luften mens de går fra campus til campus.

  Alumnistatistikk

  Steder

  • Paris

   18-24 Quai de la Marne

  • Shanghai

   350 Xianxia Road

   • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali

    Spørsmål