Keystone logo
IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

Introduksjon

Om IHS

IHS ble grunnlagt i 1958, og er det internasjonale instituttet for boliger og byutvikling ved Erasmus University Rotterdam grunnlagt. I mer enn 60 år har det vært vårt oppdrag å utvikle menneskelig og institusjonell kapasitet, å redusere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer. Vi tilbyr master-, doktorgrads- og korte kursprogrammer om forskjellige urbane temaer, inkludert sosial-romlig dynamikk i planlegging, klimamotstandsevne, lokal økonomisk innovasjon, boliger fra et menneskerettighets- og kjønnsperspektiv, bærekraft og grønne byer (infrastruktur, energi og vann), land jus og finans, og regenerativ naturressursforvaltning.

120113_commonstudentheaderErasmus.jpg

Undervisnings- og læringsmetoder

Våre undervisnings- og læringsmetoder er forankret i den unike IHS-tilnærmingen for kryssbefruktning av utdanning, rådgivning og forskning. IHS -tilnærmingen er designet for å utstyre studentene til å danne flerdimensjonale løsninger for å redusere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer. Våre vitenskapelige ansatte er til enhver tid involvert i internasjonale undervisnings- og opplæringsoppdrag, og jobber kontinuerlig med utvikling av innovative urbane løsninger. Vi er stolte over vår tverrfaglige tilnærming til utdanning, der vi sikrer at virkelige byspørsmål og løsninger tas opp i læreplanen.

120112_Renownedprofessors.jpg

Tilretteleggerne

IHS jobber med globale ledere innen byutvikling, inkludert UN-Habitat, Cities Alliance og ICLEI. IHS samarbeider også med ledende nederlandske universiteter i Nederland og rundt om i verden for å levere en omfattende forståelse av byutvikling. Amsterdam, Groningen og TU- Delft er noen av universitetene som tilbyr gjesteforelesninger om bymerke, byøkonomi, logistikk, transport, kulturarv er bare et lite utvalg av de ekstra faglige ressursene IHS tilbyr våre studenter hvert år.

Studenter

IHS-klasserommet består av profesjonelle på mellomnivå med rike og varierte erfaringer fra mer enn 45 land. Typisk bakgrunn inkluderer arkitektur, ingeniørfag, planlegging, økonomi, samfunnsvitenskap, miljøvitenskap og bolig.

IHS -kandidater har bidratt enormt til å oppfylle vårt oppdrag om å redusere fattigdom og forbedre livskvaliteten i byer rundt om i verden. De fortsetter å ta forskjellige posisjoner i private, statlige og akademiske sektorer. Her er noen eksempler på stillinger som våre kandidater inntok:

● Prosjektleder sirkulær økonomi hos Philips

● Spesialist i bystyring og politikk ved UN-Habitat

● Arkitektkonsulent i Asian Development Bank

● Romlig planleggingsrådgiver hos GIZ

● Seniorinspektør i departementet for lokale myndigheter og regional utvikling

● Direktør ved Senter for miljømessig bærekraftig transport og klimaendringer

● Professor ved Pontificia Universidad Javeriana

120110_getadiplomafromatop100university.jpg

By og campus

IHS ligger på Erasmus University campus, Woudestein , i den ikoniske byen Rotterdam. Dristig arkitekturstil, banebrytende byplanlegging og en berømt flerkulturell befolkning har satt Rotterdam i spissen for innovasjon og dyrking i byverdenen. IHS er stolte av sin Rotterdam -historie, og hjelper til med å gjenoppbygge og gjenoppfinne byen etter ødeleggelsene forårsaket av andre verdenskrig. Sett mot en imponerende skyline, er Rotterdam fylt med utmerkede lokale og internasjonale transportforbindelser, noe som gjør det til en perfekt base for å utforske alt Nederland og resten av Europa har å tilby. Det er godt tilkoblede transportsystemer og trygge sykkelstier, noe som gjør reiser rundt i byen veldig hyggelig. Det er en by full av mangfold med 175 forskjellige nasjonaliteter som utgjør de 600 000 innbyggerne i Rotterdam. I tillegg er det obligatorisk å lære engelsk i det nederlandske utdanningssystemet, noe som betyr at praktisk talt hele landet er i stand til å snakke engelsk! "Få det til å skje" er en visjon som støtter veksten av denne fantastiske byen, illustrert av sammensmeltningen mellom havnen, byen Rotterdam og Erasmus University Rotterdam.

120109_Resized_Girlsoncampusfromtheback.jpg

Opptak

Fra 1. oktober hvert år kan du begynne å søke på våre masterprogrammer. For å finne ut mer om opptakskravene, vennligst besøk vår hjemmeside her .

Programmer undervist i

Engelsk

Steder

  • Rotterdam

    Rotterdam, Nederland

    Spørsmål