Keystone logo
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Introduksjon

Om Imagine Education Australia

Imagine Education Australia er et yrkesopplærings-og opplæringssenter og et privat engelsk språksenter med campus i Brisbane og på Gold Coast.

Imagine Education Australia har fire universiteter: vår hovedkampus på Benowa Road; vår Southport Central Campus utenfor Scarborough Street; vår Ashmore Campus i Ashmore; og vår Brisbane Campus i hjertet av Brisbane City.

Imagine Education har også fire levende treningsmiljøer der elevene kan få praktisk opplevelse i et ekte verdensmiljø. Våre opplæringsmiljøer er for studenter som studerer innenfor Fakultetet for bilindustri, Fakultet for barnehage og Fakultet for gjestfrihet.

Tenk deg Utdanning gir:

 • State of the art fasiliteter
 • Førsteklasses kurs til studenter fra Australia og rundt om i verden
 • Studenttjenester (inkludert bostedstjenester og sysselsettingstjeneste)
 • Erfarne og profesjonelle ansatte
 • Morsomme og spennende klasser

Vårt oppdrag

Mission of Imagine Education Australia er å gi en verdensklasse utdanning for alle studenter i et positivt og omsorgsfullt læringsmiljø. Dette vil bli oppnådd ved:

 • Maksimere internasjonal bevissthet ved å integrere studenter i det australske samfunnet og derved utvikle en dypere forståelse av den australske kulturen.
 • Bruke nye og innovative læringsmetoder.
 • Å hjelpe elevene til å utvikle kompetanse og tillit til bruk av engelsk for å takle de akademiske kravene til videregående skole og universitet i Australia.
 • For å opprette studie Pathways , tjenester og muligheter for studentene gjennom høy kvalitet student-fokusert programmer i et trygt og støttende skolemiljø fra sine dedikerte lærere og støttepersonell.

Tenk deg Utdanning er synonymt med kvalitetsutdanning og langsiktig karriere suksess.

Hvorfor studere med oss?

 1. Erfaring og fasiliteter: Imagine Education Australia er en registrert opplæringsorganisasjon som har levert kvalitetstrening som er relevant for industri siden 2005. Vi har spesialbygde fasiliteter og toppmoderne læringsmiljøer med interaktiv whiteboard-teknologi.
 2. Akkreditert kurs: Våre kvalifikasjoner er bygget i samsvar med de nasjonale opplæringspakken og er i samsvar med VET Kvalitet Framework. Imagine Education Australia kurs er validert av industrien for å sikre den mest oppdaterte, relevante opplæringen for dagens forretningsmiljø.
 3. Industrielt engasjert personale: Med fullt kvalifisert, lidenskapelig lærerpersonell som har mange års erfaring med å jobbe i sine respektive bransjer, og som støtter inkluderende læring, får studentene trening fra det beste.
 4. Anerkjennelse av tidligere læring og overføring av kreditt: Dine tidligere studier og arbeidserfaring kan anerkjennes som kreditt ved Imagine Education Australia .
 5. Foundation Pathways *: Studenter på jakt etter en Pathway innreise til universitetsbachelorprogrammer kan dra nytte av Imagine Education Australia 's Foundation Pathway program. Pathways fra våre yrkesprogrammer gir deg mulighet til å gå videre på bachelorprogrammet med kreditt, noe som betyr at du kan fullføre graden din enda raskere!
 6. Levende treningsmiljøer: Ikke bare lær i et klasserom: studere hos et av Imagines livlige treningsmiljøer der du får den praktiske treningen og opplevelsen du trenger for å starte din karriere.
 7. Ferdighetsbasert vurdering: Demonstrer din læring på mange måter, ikke bare eksamener. I tillegg vurderes lærlinger på jobb i forbindelse med egen opplæring.
 8. Fleksible opptakskrav og flere inntak: Du vil aldri gå glipp av startdatoen med Imagines fleksible innskrivningsalternativer og flere inntak gjennom hele året.
 9. Avgiftsalternativer: Oppdag en kostnadseffektiv måte å oppnå ditt karriereutfall eller Pathway å studere videre med våre konkurransedyktige kurspriser og rykte for fleksible betalingsplaner.
 10. Stipend: Vi anerkjenner passasjer og akademiske talent hos våre søkere, og vi tilbyr et stipendprogram.
 11. Statsfinansierte plasser tilgjengelige: Statsfinansierte stillinger er tilgjengelige for innenlandsk tilmelding, praktik og lærling.
 12. Universitetsartikkel *: Din læring kan telle mot din universitetsgrad med vår universitetsartikkel til Bond University og andre store australske universiteter. Vi utvider alltid dine karrieremuligheter!

* VIKTIG MERK: Dette innebærer på ingen måte et garantert sted i et universitet eller videregående skole. Individuelle søknader må godkjennes av universitetet eller skolen som er pålagt.

Steder

 • Gold Coast

  3 Benowa Rd, 4215, Gold Coast

 • Brisbane

  Brisbane, Australia

  Spørsmål