Keystone logo
IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

Introduksjon

IMF Academic Institution er en internasjonal referanse innen videreutdanning med mer enn 125 000 studenter og 5000 selskaper dannet på 20 år. Kvaliteten og prestisjen til tjenestene støttes av enheter som The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), The Association of MBAs (AMBA) og EFQM +500-seglet.

IMF-studenter vil kunne oppnå en trippel grad: to universitet og en profesjonell. Ecuadoriansk kvalifisering anerkjent av SENESCYT som en fjerde nivå kvalifisering og alle med verdi i det europeiske området for høyere utdanning.

IMF gir tilgang til trening ved å velge den modaliteten som best passer dine behov:

  • Online: Med en moderne virtuell campus tilgjengelig hvor som helst i verden når som helst.
  • Blended: Kombinerer fordelene med online modalitet med ansikt til ansikt-klasser.

I tillegg gir det fleksibilitet for å utføre betalinger: Hvis du velger en enkeltbetaling, ytterligere 5% rabatt eller en brøkdel i månedlige avdrag uten renter i løpet av studietiden.

Å møte nye faglige utfordringer som gjør at vi kan transformere miljøet vi lever i og utføre vårt arbeid krever solid opplæring. En innovativ og kvalitetsopplæring, hvis student-sentrerte metodikk adresserer de personlige og profesjonelle forholdene til de som søker å oppnå sin beste versjon.

together now

Steder

  • Quito

    Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán, 170135, Quito

Spørsmål