Keystone logo
Immaculata University

Immaculata University

Immaculata University

Introduksjon

Nærmer oss 100-årsjubileet, streber vi etter å opprettholde en kultur forankret i velvillighetstradisjonene. Vi holder kursene små mens vi tilbyr et bredt utvalg av emner, hovedfag og sysler. Vi tilbyr kristne kjerneverdier i et moderne miljø. En student av enhver tro vil forlate Immaculata University forberedt på den varierte og komplekse verden.

Vi er ikke bare her for å bli bedre, men for å skape bedre. Vår suksess måles i forhold til verdien vi skaper. Det oppstår når vi går utover oss selv for å tjene folket, samfunnene og verden rundt oss. Vi er stolte over å ta kunnskapen vår videre og bruke den til å bygge ny visdom og nye resultater. Hos Immaculata vet vi at kunnskap ikke har noen slutt - og at det ikke er slutt på dens evne til å endre ting til det bedre.

Immaculata University , et katolsk akademisk samfunn, grunnlagt og sponset av Sisters, Servants of the Immaculate Heart of Mary, er forpliktet til stipend, dannelse av hele personen for ledelse og tjeneste, og myndighet for alle til å søke sannheten, fremme rettferdighet , og delta i en dialog mellom tro og kultur.

Forankret i IHM-tradisjon og karisme siden 1920.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Dunmore

    Morgan Road,104, 18509, Dunmore

    Spørsmål