Keystone logo
Indiana State University College of Arts and Sciences

Indiana State University College of Arts and Sciences

Indiana State University College of Arts and Sciences

Introduksjon

Siden 1865 har vi stått opp: For hardt arbeid. For solide verdier. For platantrær. Og for deg.

Vi tror på offentlige skoler, folkehelse og det offentlige gode. Vi forfølger lykke. Rettferdighet. Mulighet. Og sjansen for hver person å få god utdannelse.

Derfor tilbyr vi mer enn 100 hovedfag, 70+ elektroniske programmer og uendelige muligheter for studentene våre (lavere og høyere). Vi utfordrer dem til å vokse og lære i og utenfor klasserommet. Og for å påvirke samfunnet, enten det er her i Terre Haute eller halvveis rundt om i verden.

Mision

Kjerneverdier

Indiana State er forpliktet til disse kjerneverdiene:

  • Læring: Vi forbereder neste generasjon ledere og borgere ved å tilby personlige og transformerende opplevelser som fører til suksess i klasserommet og utover.
  • Oppdagelse: Vi pleier intellektuell nysgjerrighet og vekst gjennom å skape ny kunnskap og gleden over forbedret menneskelig forståelse.
  • Engasjement: Vi samarbeider med lokale og globale samfunn for å skape langsiktige relasjoner, sammenheng med integritet og en felles følelse av stolthet.
  • Inkludering: Vi iverksetter tiltak for å respektere mangfoldet av enkeltpersoner, ideer og uttrykk, for å sikre at de virkelig blir anerkjent, verdsatt og levd.

Indiana State University Vision Statement

Vi vil være det valgte universitetet for studenter som ønsker en særegen utdanning av høy kvalitet, fremhevet av utfordrende erfaringer som forbereder våre kandidater til å bidra til økonomisk vitalitet og samfunns- og kulturutvikling i samfunnene og det globale samfunnet.

Indiana State University misjonserklæring

Vi forvandler studentenes liv gjennom en høykvalitets utdanning fylt med erfaringsmessig læring, samfunnsengasjement og karriereberedskap. Studentene våre lykkes i en kultur med inkludering og støtte som gir ferdigheter og kunnskap til å påvirke Indiana og utover.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Terre Haute

    Chestnut Street,621, 47809, Terre Haute

    Spørsmål