Keystone logo
Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Introduksjon

Ved IU Bloomington innoverer vi landskapet av høyere utdanning

Tverrfaglig og høy kvalitet forskning støttes av tilskudd og priser fra føderale, statlige og ideelle organisasjoner. I 2012 mottok IU en nær rekord på $ 533 millioner i eksterne forskningspriser. Banebrydende teknologi eksisterer rundt hvert hjørne av campus, og 19 IU Bloomington-biblioteker huser mer enn ni millioner bøker for å hjelpe deg i arbeidet med å utforske og skape nye kunmer.

Bli med oss. Velg blant mer enn 190 studiepoeng og sertifiseringsprogrammer, og samarbeide med dagens største lærde.Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Om oss

Universitetsgraduate School er en anerkjent leder for å utvikle nye konsepter og beste praksis for høyere utdanning, noe som gjør IU Bloomington til en fremtredende plassering for å tjene din høyere grad.

Vi bistår avdelinger i rekruttering, støtte, beholding og uteksaminering av fremragende lærde. Gjennom vårt arbeid med nasjonale høyere utdanningsinstitusjoner som Rådet for høyere utdanningskoler, Institutt for institusjonelt samarbeid, Utdannelsesprøvetjeneste, McNair Scholars Program, tar vi ledelsen i å forme fremtidens retninger for utdannet utdanning.

Mest av alt står vi for å støtte deg i alle dine faglige tiltak - å skape et læringsmiljø der du kan sveve og opprettholde et sett av standarder som garanterer verdien av graden din fra IE.

Steder

  • Bloomington

    Bloomington, USA

Spørsmål