Keystone logo
INESDI Business School

INESDI Business School

INESDI Business School

Introduksjon

Vi presenterer oss selv

 • Ønsker du å resirkulere, utvide eller fullføre kunnskapen din?
 • Vil du markedsføre i din bedrift?
 • Vil du starte en ny vei eller omorganisere din profesjonelle karriere?
 • Ønsker du å trene i de ferdighetene arbeidsmarkedet krever mest?

Inesdi tilbyr fagpersoner og bedrifter den mest komplette og oppdaterte opplæringen, slik at de blir en del av sektoren med den største projeksjonen for øyeblikket. Vi er den første handelshøyskolen som spesialiserer seg på digital innovasjon.

Indesis pedagogiske modell oppmuntrer til innovativt innhold for bedriftsledelse, og hjelper til med å forbedre studenters personlige ferdigheter og ansettbarhet. Vår akademiske modell er basert på tilegnelse av kunnskap, utvikling av ferdigheter og markedsføring av personlige ferdigheter.

engasjement

Inesdi menneskelige teamet har et felles mål: faglig og personlig utvikling hos elevene. Fra Inesdi vi velger en høy kvalitet til trening og innovasjon i alle våre Postgraduate Education. Vår utfordring er å utdanne fagfolk og entreprenører for å være konkurransedyktig i den digitale tidsalder, tilrettelegging deres nedsenking i kulturen 2.0.

spesialisert trening

Inesdi er ledende innen spesialiserte digitale økonomien brukes på ulike områder av virksomheten organisasjoner trening. Bedrifter trenger faglige profiler i henhold til de nye trendene i markedet, våre opplæringsprogrammer er spesielt designet for å brukes umiddelbart i dagens arbeidsmiljøer.

misjon

Vi trener folk i de nye digitale fagene for å fremme fordypning av fagpersoner i den digitale økonomien. Vår utfordring er dannelsen av konkurranseprofiler i globale arbeidsmiljøer gjennom forbedring av digital kunnskap, ferdigheter og evner . Inesdi tilbyr en strategisk og praktisk visjon tilpasset de reelle behovene til dagens selskaper.

På Inesdi Digital Business School favoriserer vi initiativ fra lærere og studenter, og skaper et miljø der forslag og ideer er velkomne.

Inesdi verdier

Inesdi oppfordrer respekt for kolleger og evnen til å dele prosjekter med en visjon om ansvar og engasjement. Fra klasserommene våre studenter blir verdsatt, respektert og motivert. Inesdi er forpliktet til etisk atferd og åpenhet.

 • Forpliktelse: Med studentenes personlige og faglige utvikling. Vi retter hele vår innsats mot å skape et opplæringstilbud som, på grunn av dets innovative innhold og pedagogiske metodikk, oppmuntrer til full personlig og profesjonell utvikling og forbedrer sosiale og produktive strukturer
 • Akademisk fortreffelighet: Vi utvikler svært nyskapende og anvendelig opplæringsinnhold . Inesdi-metoden er basert på å involvere og motivere studentene til å kjenne og tolke konkrete og virkelige forretningsaksjoner og, basert på dem, utvikle en tilnærming til de teoretiske grunnlagene.
 • Respekt: Campus skal være et miljø der lærere og studenter verdsetter og respekterer hverandre. Målet er å utvikle kunnskap og vaner som er nødvendige for å forbedre individuelt og globalt.
 • Innovasjon: Vi utvikler en åpen holdning til innovasjon og fleksibilitet. Vi fremmer studentinteressen for kontinuerlig forbedring, både individuelt og for organisasjonene de tilbyr sine tjenester for.
 • Åpenhet: Vi er forpliktet til etisk atferd og åpenhet.

Akademisk metodikk

Inesdi tilbyr deg den mest komplette og oppdaterte opplæringen , vi vurderer kontinuerlig opplæringsprogrammene våre for å tilpasse dem til de nyeste markedstrendene og de mest innovative teknikkene. Vi er den første handelshøyskolen som spesialiserer seg på digital innovasjon og en referanse i spesialisert opplæring i digital økonomi som brukes på de forskjellige områdene av forretningsorganisasjoner.

Inesdi Methodology

Vår “ Learning by Doing” -metodikk jobber for å tilegne seg kunnskap gjennom utvikling av nye digitale ferdigheter og markedsføring av personlig talent. Inesdi-opplæringsprogrammene er orientert om studentens involvering og motivasjon fra forretningspraksis og teoretisk induksjon, det vil si fra praksis til teori, fra kunnskap om reelle saker til trekk fra de teoretiske grunnlagene som støtter dem.

I utviklingen av opplæringen bruker studentene kunnskapen som er tilegnet i et sluttprosjekt som de avslører og forsvarer for en domstol. Målet er å trene nye fagpersoner slik at de på slutten av opplæringen kan påta seg og spille vellykket, og umiddelbart, nye roller knyttet til den digitale verden. Vi gir studenten alle nødvendige verktøy for å utnytte og optimalisere ressursene og talentet.

Inesdi utarbeider en personlig karriereplan for hver student, og designer den beste skreddersydde opplæringen for å oppnå de forventede målene. Vårt ekspert og anerkjente undervisningsteam overvåker kontinuerlig studentens opplæring gjennom doktorgraden eller mastergraden for å oppnå de foreslåtte målene.

Sysselsetting og praktik

Den høye sysselsettingsgraden til Inesdi forsker- og mastergrader, over 80%, har blitt den beste garantien for kvaliteten på opplæringsprogrammene våre. Som student eller alumner fra Inesdi får du tilgang til jobbstyret vårt, der vi publiserer ukentlige jobbtilbud og praksisplasser.

Trening med vår metodikk betyr overføring av kunnskap og arbeid med studenten i ekte digitale aktiviteter.

Steder

 • Madrid

  C/ Velázquez, 57, entreplanta izqda. 28001, , Madrid

 • Barcelona

  C/ Mallorca, 27. 08029, , Barcelona

  • Madrid

   Madrid, Spania

   Spørsmål