Keystone logo
INPAHU University Foundation (Fundación  Universitaria INPAHU (UNINPAHU))

INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))

INPAHU University Foundation (Fundación  Universitaria INPAHU (UNINPAHU))

Introduksjon

University Foundation for Human Development - UNINPAHU ble opprettet i 1974 av den fremtredende psykologen Hernán Linares Ángel med det formål å utdanne driftige fagfolk, dyktige og bevisste på engasjementet for utvikling av deres personlige livsprosjekt og produktiv og kommersiell utvikling av land.

Således har UNINPAHU i løpet av disse 46 års erfaring ledet de pedagogiske prosessene basert på en humanistisk oppfatning av utdanning, som fremhever og opphøyer de grunnleggende verdiene i sosiale relasjoner, og sikrer integrert dannelse av utmerkede mennesker.

UNINPAHU har skilt seg ut for den dynamiske kraften i sin akademiske transformasjon som har gjort det mulig å utvikle seg fra et utdanningssenter for menneskelig utvikling rettet mot opplæring i yrker og yrker, til en universitetsinstitusjon, i samsvar med kriteriene og kvalitetskravene som kreves av colombianske lover. å utvikle studieprogrammer i forskjellige former for profesjonell opplæring og på forskjellige felt og kunnskapsdisipliner. På samme måte har den økende investeringen i utstyr, teknologisk transformasjon og tilstrekkelig vedlikehold av arkitektonisk stil vært beryktet.

Innovasjon, forskning, teknologi og produktivitet er grunnlaget for opplæringshandlingene som befester vår identitet. Innenfor vårt utdanningsprosjekt utgjør High -Performance Method - MAR, et differensierende trekk et avtrykk fra institusjonen, ettersom den søker kontinuerlig utvikling av ferdigheter hos alle medlemmer av utdanningssamfunnet, styrker læringen gjennom hele livet og, med den , utvide mulighetene for personlig og profesjonell vekst.

Vi har en bred og diversifisert portefølje av 18 høyere utdanningsprogrammer med grader på spesialiseringsnivå, universitet, teknologisk og teknisk, som rapporteres av våre kandidater, som har fremtredende stillinger i hotell- og reiselivsnæringssektoren, i sosiale medier og journalistikk, et område der de er allment anerkjent og hvor de på samme måte har fått mange premier og priser på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Steder

Steder
 • Bogotá

  Diagonal 40a,45-58, 111311, Bogotá

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål