Keystone logo
Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Introduksjon

RTH

Siden det først åpnet i september 1970, IT Sligo har vært en av IrlandLedende tredje nivå institusjoner. Studentene står i hjertet av det vi gjør. Det er hjem til 6.000 studenter over instituttets heltids, deltid og læretid programmer. Av disse er 2000 studere på nettet.

5ey7j

IT Sligo, Vil du bli kjent med dine forelesere, samt klassekameratene dine. Her vil du danne et nettverk av vennskap som vil vare livet ut.

IT Sligo er stedet å hjelpe deg å komme videre i arbeidslivet med en industri plassering. Takket være våre nære kontakter og forskningssamarbeid med ledende selskaper og store arbeidsgivere, kan vi tilby et bredt spekter av muligheter.

IT Sligo er også et voldsomt ambisiøst tredje nivå institusjon. Arbeide mot re-betegnelse som Technological University, har en € 60 millioner investering i campus fasiliteter det siste tiåret skapt en imponerende 21. århundre læringsmiljø.

Det er ingen stående stillhet. Over instituttets tre læringsskoler i næringsliv og samfunnsvitenskap; Engineering & Design; Og vitenskap, IT Sligo er i stadig utvikling og forbedring av sine kurs og fasiliteter for å gi en samlet pakke som passer behovene til studenten i dag - og i morgen.

e57j

Seks grunn til å velge IT Sligo

  1. Relevans og utvalg av våre kurs - Vi samarbeider tett med industrien for å skreddersy våre kurs slik at når du oppgraderer, har du en kvalifikasjon som arbeidsgivere anerkjenner og ønsker.
  2. Vår Teaching Staff - Nåværende studenter konsekvent fremheve kvaliteten på undervisning og foredragsvirksomhet ansatte som en av IT Sligo største styrker.
  3. Det er Personal - Liten klasse størrelser bety studenter nytte av individuell oppmerksomhet og støtte fra våre dedikerte medarbeidere.
  4. Cool Campus - Vår eneste moderne 72-hektar universitets-følsomme campus utvikler seg kontinuerlig for å reflektere behovene til den 21. århundre elev. Alt er innen gangavstand - inkludert Sligo sentrum
  5. World Class Ambisjoner - Bortsett fra å være Irlands anerkjent No 1 mål for Digital (Online) Utdanning, IT Sligo har produsert internasjonalt anerkjente banebrytende forskning innen vitenskap og arkeologi i løpet av de siste 12 månedene.
  6. A Home From Home - Som et sted å bo, Sligo har en av de mest prisgunstige, attraktive og levende livsstil alternativer. Her er det rikelig med høy kvalitet studentboliger.
gm

Steder

  • Sligo

    Ash Lane, F91 YW50, Sligo

Spørsmål