Keystone logo
© IAB
Institute of the Arts Barcelona

Institute of the Arts Barcelona

Institute of the Arts Barcelona

Introduksjon

IAB er en ledende europeisk institusjon for scenekunst som forbereder kunstnere til verdensscenen i et intenst, studiobasert læringsmiljø. All undervisning er på engelsk, og vi tilbyr yrkesopplæring av høyeste standard innen en rekke felt, inkludert: Acting (BA Hons) Commercial Dance (BA Hons) Dance (Foundation, BA Hons) Musical Theatre (Foundation, BA Hons) Masters ( Skuespiller, musikkteater og koreografi spesialiteter) IAB ligger i den vakre strandbyen Sitges, Barcelona, og er en virkelig internasjonal og dynamisk organisasjon med studenter fra over 50 nasjonaliteter. Alle kurs er rettet mot å forberede nyutdannede for karrierer som profesjonelle utøvere innen deres valgte felt, og våre bachelor- og masterkurs er validert av Liverpool John Moores University (LJMU) i Storbritannia, som er vårt tildelingsorgan.

Vår tilnærming

Fokus på individualitet

Vår moderne måte å trene på er fokusert på individualitet. Vi tror på å finne din egen stemme som artist og gi deg alle ferdighetene som trengs for å lykkes.

Lærer av å gjøre

Metoden vår er learning by doing, noe som betyr at de fleste av programmene våre handler om streng praktisk opplæring.

Få ytelseserfaring

Vi vil at du skal sette ferdighetene dine ut i praksis med en gang, det er derfor vi setter deg foran et publikum slik at du begynner å få prestasjonserfaring så snart som mulig.

Steder

Steder
  • Sitges

    Carrer Ramon de Dalmases,18, 08870, Sitges

    • facebook
    • instagram
    • twitter

Spørsmål