Keystone logo
Instituto Profesional DUOCUC

Instituto Profesional DUOCUC

Instituto Profesional DUOCUC

Introduksjon

Siden grunnleggelsen i 1968, som "Institutt for arbeidere og bønderuniversitet", har Duoc UC kommet langt i konsolidering for å bli en av de viktigste institusjonene innen høyere teknisk profesjonell utdanning i Chile.

Med mer enn 50 års historie og den høyeste institusjonelle akkrediteringen på syv år, kan alle som er en del av Duoc UC stolt si at tusenvis av teknikere og fagfolk, som i dag bidrar til den økonomiske utviklingen i Chile, har blitt opplært i en av 9 skoler og mer enn 70 nåværende karrierer, til stede i sine 18 hovedkvarter i Metropolitan Region, Valparaíso, Biobío, La Araucanía og Los Lagos.

Duoc -studenter

Utdanningsprosjektet til Duoc UC som tilbyr en kristen og integrert formasjon, lar studentene utvikle sin kapasitet, kompetanse og verdier maksimalt, og gjøre dem til bedre mennesker og fagfolk som er forberedt på å bli satt inn i det globale samfunnet.

Fortreffelighetsveien som Duoc UC ønsker å følge, er preget av utdanning sentrert om mennesker, bidraget til utviklingen av landet, forbindelsen til miljøet og den konstante søken etter sosial transformasjon.

Steder

 • Santiago Metropolitan Region

  Avenida España,8, , Santiago Metropolitan Region

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål