Keystone logo
Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Introduksjon

En formasjon åpen for verden

Seneca Institute , International Postgraduate Center, med base i Madrid, og presentere innen trening i mer enn 20 år, designer og utvikler en rekke programmer som svarer til behovet for markedet for kvalifiserte fagfolk på områdene stor etterspørsel etter høy spesialisering innen internasjonale relasjoner , kommunikasjon , logistikk og ledelse .

Opplæringstilbudet til Seneca-instituttet omfatter tekniske kurs med universitetsakkreditering , med sikte på å anskaffe eller oppdatere omfattende kunnskap om emne, til mastere med universitetsgrad og studiepoeng , innrammet i European Higher Education Area (EHEA), gjennom Ekspertkurs og spesialistkompetanser .

De mer enn to tiårene som tilslutter oss, gir de hensyn til de oppnådde prestasjonene som beskytter forskerutdanningen av fagfolk med mer enn 75 nasjonaliteter i de fem kontinenter, som vi har hjulpet med å nå sine faglige mål , lette verktøyene for å skaffe dem gjennom kunnskap og ferdigheter som er oppnådd i hvert fag, samt lokal eller internasjonal praksis.

Vi har den mest komplette i hver av våre opplærings og læremateriell egen utvikling handlingsprogrammer, som representerer for studenten en realøkonomien innsats, konsentrere innholdet alle aspekter du trenger å vite om et emne eller ledelsesområde.

Alle kurs og mastere kan følges i nettversjonen eller personlig i våre klasserom i Madrid. I det første tilfellet gir Seneca Institute de nødvendige sertifikatene for å få studentvisum for de studentene som er bosatt utenfor Spania. og i det andre tilfellet case ivaretas veiledningen og samhandlingen med studentene, slik at de føler seg integrert og støttet under opplæringshandlingens varighet.

Kontakt oss, og vi kan veilede deg i en opplæring som oppdaterer din kunnskap, som strekker dem gjennom en spesialisering eller som fører deg til en profesjonell rekvisisjonering.

Steder

  • Madrid

    Calle de Velázquez, 86, 28006, , Madrid

    Spørsmål