Keystone logo
Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Introduksjon

Hvorfor velge Intercultura?

Intercultura Costa Rica Spanskskoler med to flotte spesialdesignede campuser - by og strand - ble grunnlagt i 1993 med sikte på å gi høy kvalitet og en rekke spanske nedsenkningsprogrammer for alle aldre, nasjonaliteter og spansk nivåer. Våre programmer går over alle standarder. Med våre to kontraststeder tilbyr vi studentene muligheten til å lære OG leve det spanske språket og Costa Rica-kulturen gjennom våre:

 • Samtalefokuserte spanske klasser er dynamiske og interaktive
 • gratis daglige aktiviteter: Latin dans, yoga, matlaging, filmer, zumba, kunst ..
 • Homestay familier som er innen gangavstand fra skolen.
 • fremragende akademikere (vi er den eneste språkskolen i Costa Rica anerkjent av FNs Global Compact) og har blitt valgt av Duke, UNC, University of Connecticut og andre for studier i utlandet.
 • vennlig atmosfære, personlig tilnærming og oppmerksomhet på detaljer
 • forpliktelse til bærekraftig samfunnsutvikling (vi samarbeider et nonprofitprogram for lokale barn, blant annet prosjekter).

Ta en titt på Heredia City Campus - fra studentens perspektiv:

Små klasser

Våre dynamiske og intensive gruppeklasser inneholder maksimalt 6 studenter . Ved å bruke den kommunikative tilnærmingen til undervisningen drar vi helt våre studenter og legger dem på vei til språksuksess.

TILBAKE TIL FELLESSKAPET

I tillegg til å hjelpe elevene til å lære spansk, er Intercultura også forpliktet til å bidra med en tålmodig og bærekraftig utvikling i de samfunn som er vert for oss. Omtrent 3% av elevers skoleavgift brukes til å finansiere samfunnsutviklingsinitiativer, miljøprosjekter, kulturelle oppsøkelsesarrangementer og å gi supplerende utdanningsmuligheter til lokalsamfunn og medarbeiderne.

Med våre veletablerte frivillige prosjekter over hele landet og erfarne frivillige koordinatorer på stedet, tilbyr Intercultura flotte og unike frivillige muligheter for alle studenter som har fullført et spanskkurs med oss. Du kan frivillig din tid på områdene utdanning, sosialt arbeid, dyrevern og miljøvern.

UNITED NATIONS RECOGNITION:

Intercultura er også den første akademiske institusjonen i Costa Rica for å få offisiell anerkjennelse som en partner i FNs Global Compact, og opprettholder prinsippene for bærekraftig utvikling og samfunnsansvar i menneskerettigheter, arbeidslov og miljøpraksis.

Steder

 • Heredia

  Calle 10 Avenida 4, 40101, Heredia

  • Sámara

   del Hostel El Dorado 150 metros al sur, frente a la playa, Provincia de Guanacaste, 50205, Sámara

   Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål